Vintage og second-hand shopping har aldri vært mer i vinden. Det som tidligere var ansett som lite moteriktig, er i dag en fantastisk måte å gjøre kloden sunnere på, samtidig som man kan finne unike og trendy plagg. Bergen har de siste årene fått et større og mer mangfoldig tilbud av lokale og unike butikker. Blant disse finner vi en rekke vintage og second-hand butikker med både klær og tilbehør.

Her er våre topp tre favoritter:

Paulina Vintage Boutique
Domkirkegaten 3
5017 Bergen

Denne vintage og second-hand butikken ligger i hjertet av Bergen sentrum. Her finner du håndplukkede skatter fra både inn -og utland, fra gamle loft og andre brukt-butikker. Her er det noe for enhver smak og anledning, fra velkjente designermerker til uoppdagede brands. Det unike med butikken er at den ikke kun fungerer som en butikk som selger klær og tilbehør, men den tilbyr også tre sykvelder i uken hvor alle kan være med å sy om et medbrakt plagg eller reparere en gammel favoritt. Uansett grunn, er dørene åpne for besøk og sosialisering. Fantastisk!

Kostym (VintageSisters)
Nøstegaten 82
5011 Bergen

VintageSisters er en butikk plassert på Nøstet i Bergen. Butikken tilbyr vintage og second-hand klær, samtidig som de også selger redesign og eget design. Et merkverdig konsept for butikken er at de også låner ut klær, da gjerne scene-antrekk til artister og musikere. Butikken har plagg fra helt tilbake til 1920 tallet – og du kan velge og vrake i skatter av historisk klasse!

Kleskapet
Skostredet 12
5017 Bergen

Vintage og second-hand butikken, Kleskapet, ligger i det populære og hippe strøket Skostredet i Bergen sentrum. Butikken er en kjent og kjær Bergensskatt – den åpnet nemlig for snart 20 år siden og var av sitt første slag i byen. Kleskapet tilbyr klær, hatter, hansker og alt av tilbehør du kan ønske deg – Og om et plagg ikke skulle passe deg perfekt, hjelper butikksjef og eier Linda Elisabeth Herlofson deg gjerne med å tilpasse det til akkurat din kropp!

Del artikkelen