Sponset konkurranse

Pukkas produker er ikke bare et lekkert tilskudd på kjøkkenbenken, men også et viktig et. Visste du at all te fra Pukka er sertifisert Fair For Live, og at flere også inneholder Fair Wild™ ingredienser?

Fair For Life er for mange en ukjent sertifisering, og kanskje bare en logo på en pakke. Sertifiseringen er imidlertid en viktig garanti på at alle i produktets verdikjede behandles rettferdig. Det betyr rettferdig lønn og gode arbeidsforhold for alle. I tillegg krever sertifiseringen at man bidrar til et såkalt samfunnsfond for alle en handler med. Dette er et kommunalt fond som samfunnet bruker slik de selv ønsker, gjerne til helsetjenester eller utdanning.

Sertifiseringen ble utviklet av Swiss BioFoundation og Institute for Marketecology (IMO). Deres mål er å hjelpe produsenter i alle land med å oppnå bedre arbeidsvilkår for sine medarbeidere, gi mulighet til rettferdig omsetning av produkter i i-land, og å sette fokus på bærekraftig produktsjon. I motsetning til mange lignende sertifiseringer inkluderer Fair For Life alle land. På den måten sikres det også gode arbeidsvilkår i land som Bosnia og Tyrkia, ikke bare u-landene.

Det er ingen tvil om at Pukka er et brand med sertifiseringer vi ønsker se mer av i norske hjem. Derfor deler vi ut te fra Pukka til en verdi av 1000 kroner på vår Instagram. Trykk på knappen under for å delta! Vinner trekkes i slutten av mars. 


adlinks – adlinks – adlinks

Shop beautyfavorittene


Del artikkelen