Var et av dine nyttårsforsett å slutte å drikke, eller drikke mindre? Eller er du en av de som drar på fest og har det minst like moro, edru? Det finnes mange gode grunner til at stadig flere velger å drikke mindre, enten man skal kjøre bil, er gravid eller rett og slett ikke har lyst på alkohol. Noen synes derimot at mange alkoholfrie alternativer oppleves som kjedelige og smakløse. Er du en av de? Da har vi gode nyheter til deg; Verdens første alkoholfrie sprit har kommet til Norge!

Seedlip fikk strålende mottakelse da den ble lansert i London i 2015. Den britiske bonden Ben Brandon står bak spriten. Etter å ha tilbrakt to år med destillatører, dyrkere og historiker hadde han endelig funnet den perfekte oppskriften.

– Det er min families 300 år lange tradisjon for gårdsbruk og min karriere innen drikkevarer som la grunnlaget for at jeg tilbragte to år for å skape voksne, komplekse drinker for de gangene du ikke drikker alkohol, sier Branson selv.

Seedlip blir hyllet av pionerer innen serveringsbransjen, og i dag serveres den på mer enn 200 Michelin-restauranter og i verdens ledende cocktail-barer.

Seedlip kommer i tre unike smaker; Seedlip Garden 108, Seedlip Spice 94 og Seedlip Grove 42.

Lurer du på hva du skal lage til neste cocktail party?

Her er oppskrift på tre enkle signaturdrinker, helt uten alkohol;

Seedlip Spice 94 og Tonic
Høyt glass – fylt med is
50 ml Seedlip Grove
Fyll opp med soda
Pynt med appelsinskall

Seedlip Garden 108 og Tonic
Høyt glass – fylt med is
50 ml/2 oz Seedlip Garden
Legg til en sukkerert
Fyll opp med Fever Tree Indian Tonic

Seedlip Grove 42 og Soda
Høyt glass – fylt med is
50 ml Seedlip Spice
Fyll opp med Fever Tree Indian Tonic
Pynt med rød grapefrukt.

Del artikkelen