Det har vært litt stille på Selfiequeens.no den siste tiden, men det er naturligvis ikke uten grunn. Vi har nemlig brukt sommeren til å få på plass noen sykt fete oppdateringer, som også våre lesere vil kunne dra nytte av. Who’s excited??

Èn nyhet er at vi rett og slett har byttet teknisk løsning. Dette er forøvrig mest backend-greier dere lesere ikke vil se så mye til – men samtidig har løsningen gitt rom for å slippe frem flere stemmer. Vi har nemlig åpnet en egen bloggportal, som i løpet av kort tid vil bli synlig for alle i menylinjen. Her vil du alltid kunne lese siste innlegg fra våre bloggere, samt besøke hver enkelt blogg. Du vil også få et innblikk i livene til Selfiequeens-redaksjonen, da også våre blogger og instagramkontoer vil bli tilgjengelig her.

Vil du bli Selfiequeen sin nye blogger?
Vi vil i løpet av 2017 velge opptil 10 bloggere som vi finner interessante, inspirerende og som er i tråd med Selfiequeens sin profil. Alle våre bloggere vil bli promotert på forsiden av Selfiequeens.no, få tilbud om å teste produkter, motta goodiebags fra våre samarbeidspartnere og få invitasjon til eventuelle Selfiequeens-eventer.

Alle våre bloggere må ha fylt 20 år, og følge sunn fornuft-plakaten sine prinsipper. 

Ta kontakt via skjema under med fullt navn, alder og link til nåværende sosiale medier som blogg, Instagram, Snapchat eller lignende.

Søk her:

4 + 1 =

Del artikkelen