Specsavers fortsetter å innfri løftet om å gjøre luksusmote tilgjengelig for alle, og nå har de lansert en brillekolleksjon fra Balmain. Balmain-kolleksjonen inneholder 14 vanlige briller og seks solbriller med styrke og er tilgjengelig i alle Specsavers-butikker og på nett fra 13. November.
De siste årene har flere motedesignere hengt seg på brilletrenden, og nå har Specsavers lansert en fantastisk brillekolleksjon fra Balmain. De siste årene har Balmain funnet veien til det norske folks hjerter. Samarbeidet med H&M i 2015 gjorde merket lett tilgjengelig (forutenom de lange køene) for norske trendsettere, og etterspørselen for merket har absolutt ikke blitt mindre siden den tid.
Det eksklusive motemerket er et av verdens mest kjente og innflytelsesrike luksusmerker med en umiskjennelig eleganse og estetikk. Balmain-kolleksjonen som nå er lansert hos Specsavers gjenspeiler Balmains identitet og ikoniske plagg; sterke farger, skimrende sort, gull, glitter og detaljerte utsmykninger. Markante vinkler, klassiske runde og cat eye går igjen i kolleksjonen som både er feminin og sofistikert. Kolleksjonen inneholder 14 vanlige briller og 6 solbriller med styrke, og koster 1995,- for to par (2 for 1).
Om du leter etter nye briller med det lille ekstra har vi plukket ut noen av våre favoritter her :
Del artikkelen