Å få plass til alt i feriekofferten kan være en utfordring. En klassisk feil er å ta med masse klær man enten ikke får brukt, eller ikke kan bruke fordi de ikke passer sammen med noe annet i kofferten. Her kommer derfor noen smarte pakketips fra Pierre Robert som viser hva du bør ha med i kofferten – enten du skal på storbyferie, sydenreise eller bare en rask weekendtur. 

1. Verdens beste ferietruse
Pierre Robert sin nye mikrofibertruse er ultratynn og behagelig i varmen. I tillegg er den superlett å vaske og tørker på et blunk!

2. Ton-i-ton
Om du pakker alle plagg i samme fargeskala, vil alle plaggene du har med passe sammen. Da kan du pakke færre plakk og allikevell få flere antrekk.

3. Rulle, ikke brette
Å rulle sammen klærne i stedet for å brette dem er insidertipset til å både få mindre skrukker, og plass til mer i kofferten.

4. Yogaklær
Hvorfor ikke starte dagene med yoga på stranden om du har mulighet? Pierre Robert sine supermyke yogatights er også perfekt å bruke til annen trening, turer, shopping og mest av alt flyreisen.

5. Ta med solkrem hjemmefra
Ikke alle solkremer som selges på feriesteder er like bra, verken i effekt eller innhold. Kremer som har hengt framme i solsteken kan ha mistet mye av beskyttelsesevnen. De kan også innholde ingredienser som er dårlige for både hud og miljø. I noen tilfeller kan de til og med være rene plagiater av kjente merkevarer. Det er derfor ikke her du bør spare på vekten – det sikreste er å ta med deg solkremen hjemmefra.

6. Ferieapotek
Et ferieapotek kan redde mange feriekriser. Disse tingene bør være med: Plaster, pyrisept, gnagsårplaser, myggmiddel, smertestillende, idoform, Immodium og væskeerstatningstabletter mot feriemage. Et godt tips er å bygge opp bakteriefloraen i magen med melkesyrebakterier en uke i forkan av reisen. Da er det mye mindre sjanse for å få ferien spolert av feriemage.

7. Tynne ullplagg
Tynne ullplagg krøller ikke, trenger ikke å vaskes så ofte, og er bra både i kulde og varme, sol som regn. Husk at selv varme steder kan bli kjølige om natten, og da er ull gull.

Del artikkelen