GIVEAWAY – VINN ØREDOBBER FRA DYRBERG/KERN NÅ!

Høstkolleksjonen hos DYRBERG/KERN bærer navnet RHYTHM. Kolleksjonen er delt opp i to linjer; én i rustfritt stål, med både skulpturelle, minimalistiske og statementsmykker. Den andre er deres enkle og elegante sølvkolleksjon, som er belagt med 18 karat gull. For et bedre innblikk i kolleksjonen, merkevaren og kommende AW17-trender har vi tatt en prat med Nina Agerskov Myrlund, communication Manager i Dyrberg/kern.

 

Hva er deres must have items for AW17?

Det er to store grunnleggende trender vi har lagt merke til at går igjen hvert år. Det er de store statement øredobbene, samt 70-talls trenden. Det å investere i store øredobber som både synes godt og gir et statement uttrykk har virkelig eksplodert denne sesongen. Det blir også mer og mer vanlig å bruke disse til hverdags. Det er heller ingen fashion mistake å kombinere to forskjellige øredobber. Dette skaper en helt unik look, og hvis man ser på Miu Miu sin Fall 2017 catwalk er vi tilbake til uttrykket «the bigger the better».

Det ser også ut til at 70-tallsuttrykket ikke helt vil forlate oss, og det tror jeg henger sammen med dagens organsike og økologiske samfunnstrend. Forbrukeren har blitt mer bevist på materialer igjen, noe som passer helt inn i 70-tallsuniverset. Organisk naturstein og jordfarger i en myk form tror vi at man vil se mye av til høsten.

Hva er inspirasjonen og historien bak AW17-kolleksjonen? 

DYRBERG/KERN sin AW17-kolleksjon har latt seg inspirere av musikkverdenen, som alltid har vært en innflytelsesrik inspirasjonskilde for Gitte Dyrberg og Henning Kern, som siden merkevarens grunnleggelse i 1985 har utviklet og designet DYRBERG/KERN sin produktportefølje.

De karakteristiske egenskapene til musikksjangere er grunnlaget for alle smykkene i kolleksjonen. Vi vil gjerne trekke frem Swing Line med sine enkle buede former, samt rene uttrykk. DYRBERG/KERN har også brukt høstens mest populære stein i Blues-linjen sin, nemlig natursteinen.

Hva er sesongens Do´s & dont´s?

Jeg liker veldig godt den friheten som mote representerer akkurat nå. Du kan nemlig ikke gjøre noe feil, alt er lov. Det eneste som er viktig er å være tro mot din egen personlige stil, og bære den med integritet og stolthet. Dette gjelder også endringer, da min personlige stil kan endres fra dag til dag. Èn dag kan jeg være inspirert av den typiske Parisian Girl-looken med røde lepper, pumps og hvit skjorte, mens neste dag kan jeg kle meg i hullete jeans.

Derfor: RUN FREE, og fokuser heller på å lek med din egen stil og individualitet.

Hvilke smykker trender fra RHYTHM i sosiale medier akkurat nå?

Vi har nettopp blitt ferdig med de skandinaviske moteukene, og i vår SS18-kolleksjon presenterte vi en ørrering som har skapt mye omtale hos motepressen. Dette er vår Bilopa ørering, som dere ser avbildet under. Den vil være tilgjengelig i utvalgte butikker, samt online, fra slutten av desember. Er du raskt ute kan du være heldig å få et par til nyttårsaften. I tillegg har vår ARC-ørering fårr mye synlighet, så dette er en veldig trendy øredobb akkurat nå.

Det syntes vi selvfølgleig er veldig gøy.

Ser dere en forskjell på trendene i Norge vs. resten av Skandinavia? 

Vi ser ikke en veldig stor forskjell fra Norge vs. resten av Skandinavia når det kommer til de største influencerne. Når det gjelder kundenes kjøpsadferd er det derimot et klart norsk mønster; krystaller, bling og eleganse.

For de der ute som starter julehandelen tidlig, hvilken piece fra kolleksjonen anbefaler dere i julegave til kjæresten, svigermor eller the BFF?

Det er alltid lurt å være ute i god tid når det gjelder gaveinnkjøp. Vi har et stort utvalg av forskjellige linjer til enhver stil, som passer perfekt i gave. Vi har Steerling Silver-kolleksjonen som er forgylt i enten sølv eller gull, og bærer nydelige natursteiner. I tillegg har vi en linje som heter Compliments. Her kan du designe din egen ring, eller et armbånd, med akkurat den stenen du ønsker. I tillegg kan du kjøpe flere toppings. Dette er virkelig en smart gave, da du kan tilpasse den hvem som helst, og man kan bytte eller tilføye toppings hele tiden, året rundt.

Del artikkelen