Har du noen gang våknet opp og tenkt at nå kunne det vært deilig å møte vennene dine og danse til du ramler over av lykke? Ja? Da er Klubbfrokost for deg, min kjære.

Bergensbølgen er ikke over, den har utviklet seg til en tsunami, og det siste den har revet med seg opp på stranden vår er Klubb Frokost, et edruelig morgenrave for hele familien. Og det blir det topp stemning av!

Det er ikke lenge siden vår gode venninne Kristen Steiner Noss begynte å lufte tanker om dansebevegelsen som raset gjennom verden, No Lights No Lycra, og vi snakket om hvor gøy det hadde vært om vi hadde kunnet danse oss vill i folkemengder når som helst på dagen, og ikke bare i helgene. Klubb Frokost ble lansert før jul i fjor og det har til nå vært en braksuksess, forteller hun. De har til og med snakket om å lage et dansegulv for barn med egen DJ, men det får bli med tiden, legger hun til.

Det er sannelig ingenting som å sippe på en smoothie mens man jumper opp og ned i takt med tonene til den beste elektroniske musikken Bergen sine DJ’er har å by på før resten av byen en gang har begynt å røre på seg. Blant andre finner man Marieke Mulders og Richard Blanco som faste innslag bak miksebordet. Så suser man svett og deilig på jobb etterpå med et garantert smil på truten, med ny giv og arbeidslyst. Kostymer er tilgjengelige for de spesielt festlige, og det er hæla i taket på Landmark i Bergen fra 6.30 til 9 på torsdag morgen annenhver uke (pause i April). Kom og bli med oss på dansegulvet!

Del artikkelen