Oslo Runway er tilbake med noe av det beste fra norsk mote! 

Oslo Runway er tilbake med AW18, og på programmet finner vi både gjengangere og nykommere. En favoritt som har vært med fra starten er byTimo, som hvert år sørger for et estetisk vakkert show. Blant nykommerene finner vi også Selfiequeensfavoritten Maud, som du kan lese mer om i artikkelen «Intervju: Sophie Vanay om Maud».

”Det er alltid en milepæl når vi kommer til offentliggjøringen av ON schedule programmet. Enda en sesong har noen av de beste, norske merkene bestemt seg for å vise under Oslo Runway. Denne gangen ser vi bl.a Admir Batlak, Cathrine Hammel og Elisabeth Stray Pedersen tilbake på ON schedule programmet, med Maud og Fram som nykommere fra forrige sesongs off schedule program. Miksen er veldig fin denne sesongen, med både erfarne, utfordrende, nytenkende og fremadstormende brands,» sier Ditte Kristensen, CEO for Oslo Runway.

Det så tidligere i år mørkt ut for moteuken grunnet manglende økonomisk støtte. Heldigvis valgte aktørene å satse, og det er ingen tvil om at dette er en viktig arena for motenorge.

Oslo runway er en viktig bidragsyter for å samle Norsk mote. Vi er veldig glade for at de finnes og gleder oss til å vise neste kolleksjon i samarbeid med dem, sier Sophie Vanay, Maud.

Del artikkelen