Oslo byr på alt fra vakker natur til kulturelle og spennende events. For at du ikke skal gå glipp av hovedstadens perler vil vi i tiden fremover holde deg oppdatert på våre favoritter både her og på Instagram. I dag har vi valgt ut våre topp 3 kommende musikkeventer. I tiden fremover vil du få servert alt fra festivaler og konserter, til sport- og kultureventer her.

Fally Ipupa

Tid: 14. april , 20.00.
Sted: Kanonhallen, Oslo.
Billetter: Ticketmaster.no.
Promotør: Kay B & Mago Entertainment.

Fally Ipupa er en internasjonal artist med røtter fra Kongo. Hans musikk er en blanding av RnB, afrobeat og tradisjonell kongolesisk musikk. Ipupa har samarbeidet med artister som Wizkid og R.Kelly. Fally Ipupa slapp albumet Tokos  i 2017 – og det har vært en stor suksess. Han har turnert over hele verden, og i april kommer han for første gang til Oslo.

Kay B & Mago Entertainment står bak arbeidet med å få Ipupa til Oslo. Oslo-artisten Kimani Sunz  er en av flere som åpner for Fally Ipupa.
Vi gleder oss!

A post shared by Fally Ipupa (@fallyipupa01) on

Rock the mic

Tid: Onsdager, 20.00
Sted: Cafe Sør
Cc: Gratis

I hjertet av Oslo finner vi Cafe Sør og konseptet Rock The Mic. Dette er et konsept som gir Oslos urbane artister muligheten til å vise frem sitt talent – en en god blanding av rock, funk, soul, reagge, RnB og hiphop, fra en rekke suverene artister. I tillegg byr showets host Tom Nordstrand og DJ Erik Anoff på god underholdning.

A post shared by Cafe Sør (@cafesor) on

Alma

Tid: 29. mai, 19.00.
Sted: Parkteatret Scene
Billetter: Ticketmaster.no

Alma er en finsk popstjerne som har satt sitt spor i musikkbrasjen. Etter å ha opptredt på både Slottsfjell og Bylarm kommer hun nå til Oslo for tredje gang. Denne gang finner du henne på Parkteatret Scene. Alma har samarbeidet med artister som French Montana og Charli XCX. Hun er kjent for sin blanding av soul, pop og RnB, og tekster som får deg til å ville synge med. 

A post shared by ALMA (@cyberalma) on

Del artikkelen