Denne høsten skjer det mye rundt multitalentet Maya Vik. Sammen med Babba Ganales og Phoebe Collings-James fronter hun en stor international kampanje for Lindex, samtidig som hun har kommet med ny musikk. Mote og musikk går hånd i hånd for Maya, og vi har tatt en kjapp prat med henne. 

«Jeg er veldig stolt av å kunne fronte denne spennende kampanjen og at det i tillegg er sammen med to andre talentfulle kvinner er ekstra stas. Lindex har fått en edge som jeg digger og det er gøy å få lov til å være med å vise det frem”, sier Maya Vik om samarbeidet.

Maya Vik.

Artist & Modell

Denne høsten fronter du en international kampanje for Lindex. Hvordan har det vært å jobbe med en såpass stor kampanje?
Det har vært fantastisk gøy. Kampanjen er så fin synest jeg – at de bruker kvinner som har spennende karrierer og får et innblikk i dette, istedenfor «vanlige» modeller som man sjeldent kan relatere til. Og at vi blir valgt fordi Lindex faktisk synest vi er spennende, og ikke nødvendigvis ut ifra hvor mange følgere man har på SoMe. Hele teamet var fantastisk og synest at det ble dritbra!

Har du noen personlige favoritter fra Lindex-kampanjen?
Den sorte ribbestrikkede kjolen er en favoritt – du kan dress it up and down, bruke den til alt, samtidig som den er super myk og behagelig å ha på!

”Vi gleder oss  til å slippe denne kampanjen i samarbeid med Maya. Vi har jobbet med henne ved flere ulike anledninger, og vi synes hennes herlige personlighet og inspirerende stil passer perfekt for denne høstkolleksjonen

Nina Haugen.

Markedssjef, Lindex

Hva er dine must-have items denne høsten?
Strikkegensre og skinnbukser!

Hvordan vil du beskrive din personlige stil?
Funky

Like etter kampanjeslipp kommer du med ny musikk. Hvordan er kombinasjonen av mote/modell-bransjen og musikk for deg?
Det henger sammen, alt jeg gjør av mote-kampanjer etc er for å backe musikken min, er svært sjeldent at jeg gjør kampanjer uten å bruke mitt navn og fronte musikken min. Så de tingene går hånd i hånd.

Hva kan vi forvente oss av kommende låt(er)?
«ilden» som nylig ble sluppet, er min første norskspråklige låt, er nok ikke sikkert at dette er stilen fremover, men jeg liker å leke med uttrykk og retninger innenfor visse grenser. Neste låt blir nok en mer organisk funky pop-låt, men vet ikkje helt hva som kommer deretter igjen.

Hvor finner du inspirasjon til musikken din?
Overalt – datteren min, ny musikk, gammel musikk, filmer, folk jeg møter, bilder, inspirasjon finnes over alt om man er klar for å bli inspirert. Sosiale medier har blitt en stor del av både modell- og musikkverdenen.

Hva er ditt forhold til sosiale medier?
Instagram linket til facebook, linket til twitter – sånn opererer jeg, altså rimelig lat. Jeg er opptatt av det visuelle, mer en tekst på SoMe og jeg bruker det stort sett til å promotere ting jeg gjør. Svært sjeldent jeg skriver noe veldig personlig eller poster personlige bilder av venner og familie. 

Har du et favoritt sosialt medie?
Instagram

Har du tips til profiler i sosiale medier alle bør følge?
Solange aka saintrecords – inspirasjon!

Del artikkelen