Bianco sin AW17-kolleksjon består av både pumps, støvletter, ankelboots, plattform-sneakers, hiker-stil, chunky platform og sesongens mest dominerende trend, mid-high heels, som gjør det lettere enn noensinne å bevege seg rundt på hæler. Vi har tatt en kjapp prat med Bianco om høstens store trender:

Hva er høstens store trender på skofronten?
Høst/vinter-kolleksjonen er veldig klassisk. Det er mye skinn, god kvalitet og gode såler. Dette er noe vi vet våre kunder setter pris på. Samtidig er kolleksjonen mye mer livlig enn tidligere, med større variasjon i materialer. Nå finner du blant annet sko av  velur, sateng og fuskepels i butikkens hyller. Til julebordsesongen blir det naturligvis også litt strass. Flat tupp er også veldig inn nå, og noe man vil se igjen i flere av kolleksjonens sko.

Hvis man kun skal gå for étt par sko denne sesongen, hvilken skulle det vært?
Hvis man kun skal velge én sko for sesongen, ville jeg gått for en klassisk variant. Gjerne den du ser på bildet her, som er en sort lav boot med reim. Den passer til alle anledninger; både hverdag, jobb og fest. Chelsea boots er også en sikker vinner, hvis man skal velge én.

Mest Instavennlig sko denne sesongen?
Sko med dusker er definitivt våre mest Instavennlige. Disse er generelt veldig populære i sosiale medier, og kommer i flere farger og varianter.

Hva kan vi forvente mer av fremover?
Akkurat nå er det den klassiske looken som gjelder, og fremover vil det komme mer spenstige materialer. Vi vil blant annet få inn sko med volanger, og kan også avsløre at det vil komme masse fjær til neste sesong.

Saken fortsetter under bildet

5 raske – hvilken ville du valgt?

sneakers eller pumps = Pumps

casual eller sporty = Casual

pastell eller knallfarget = Knallfarget

kontrast eller match = Kontrast

Knyting eller slip in = Knyting

Del artikkelen