Produkter fra Kemon & Keune er sponset

#Hairgoals! Disse produktene gir deg fresht og sunt hår denne våren

Ønsker du sunt og fresht hår? Valg av riktige produkter og anvendelige verktøy gir deg i så fall et veldig bra utgangspunkt. Veien mot ditt ultimate #hairgoal starter kanskje hos din frisør, men avhenger likevell av at du tar godt vare på det i etterkant. Dette kan oppleves som en prosess i seg selv, men er også en spennende reise. Her finner du tips til 5 bra produkter fra SQN-hårstylist Stefie O. Mayazi.

The Wet Brush

Børsten som er skånsom for håret. Den er designet for å kunne børste vått hår uten å skape ekstra slitasje, og passer alle hårtyper. Dette inkluderer både extensions og parykker.

Frozen Glaze
Vox/gele med medium til sterk hold og en fin blank finish.

Pro tip: Produktet er fantastisk til moteriktige wet looks og sleek pony tails.

Keune Blend Fixing Spray

Stor hårspray som passer perfekt hjemme i skapet. Fixin spray gir håret ditt den styrken det trenger, uten å føles for stivt. Det meste med denne sprayen er, til tross for sin styrke, at den er enkel å børste ut. Fixing Spray er veldig god i fargebehandlet hår, samt når du jobber med ulike hårstiler.

Actyva Nutrizione Ricca Mask

Hårkuren som gir deg all den fuktigheten håret ditt trenger. Kuren gjør håret ditt glansfullt, samtidig som det blir enklere å børste. Si farvell til frizzy hair!

Pro tip: Kur håret så mye det trengs. Ta deg god tid og lær deg å kjenne ditt hår for best mulig resultat.

Actyva Nuovo Fibra Schampoo

En Shampoo til deg med kjemisk skadet og behandlet hår. Den bygger opp og styrker håret, samt gir det en nydelig glans.

Del artikkelen