Julie Aida

I tillegg til å være en hverdagskunstner, er Julie svært kreativ med sine valg av hårfarger. På henne Instagram finner du inspo til alt fra regnbuefarget til ferskenrosa hår. Julie har i en periode holdt seg til en lengre bob, men det vi elsker mest er at den korte frisyren ikke hindrer henne fra å ha Panda Buns og fletter. Julie eier sin egen stil ved å teste ulike farger og stiler. Hair color is the new makeup!

A post shared by ?JULIE AIDA? (@julieaida) on

A post shared by ?JULIE AIDA? (@julieaida) on

A post shared by ?JULIE AIDA? (@julieaida) on

Nana  Ásamoah

Nana er en jente med blandet hårstil; her finner du alt fra naturlig high bun, til store afro curls. Scroller du nedover hennes Instagram finner du også de populære rastaflettene med hårsmykker, i tillegg til ulike hårfarger. En blanding av krøllet hår til naturlig high bun er en go-to, and We Love It!.

Pernille Juvodden

På Pernilles Instagram ser man henne virkelig eie den kalde blonde fargen. En Slick Back Ponytail i ulike varianter; fra høy til lav hestehale, med både midtskill, sideskill og helt rett. Det er disse enkle hårstilene som starter trender, og hun tørr dessuten utfordre seg selv og prøve nye ting. Hun rocker for eksempel de kule rastaflettene. #hairgoals!

 

Del artikkelen