Årets feteste samarbeid? Nok en fantastisk samarbeidskolleksjon slippes 25. januar, og denne gang er det Weekday og Champion som har teamet opp. Kolleksjonen er inspirert av de ikoniske Championplaggene, og inneholder blant annet nye unisex hoodies, sweatshits og t-shirts. #championxweekday

Våren hos Days Like This! Vårens første kolleksjon fra Days Like This er inspirert av bybildets kontraster i alt fra asfaltjungelen til frodige bakgårder. Betong og botanikk er viktige elementer, og fargetemaet er grønt, grått, svart og blått. Dette er en kolleksjon tilpasset kvinner med en travel hverdag!

Samarbeider for andre gang! Gosha Rubchinskiy X Burberry er tilbake, og denne gang gir de oss 13 plagg og tilbehør. Kolleksjonen er en hyllest til motehusets klassiske yttertøy og kjente mønster.

Sporty nyheter fra Puma! Fresht treningstøy i lyse, brune og rosa toner slippes er allerede i butikk, og mer slippes de kommende månedene. Sjekk for eksempel ut sesongens feteste hvite kicks! #musthave

Skal du til Firenze? Alessandro Michele (Gucci, kreativ direktør) sitt nyeste prosjekt er Gucci Garden. Her har alle Gucci-designerene fått egen plass, og hagen er en hyllest til Firenze. Perfekt hvis du vil oppleve Gucci på sitt beste, og kanskje gjøre et par gode kjøp!

Del artikkelen