Desember er en tradisjonsrik måned, og de fleste av oss har en klar mening om hva som er den beste maten, tradisjonen og underholdningen rundt juletider. Vi har derfor tatt en prat med våre tre fantastike bloggere om deres julefavoritter, og først ut er Ida, vår fantastiske makeupblogger.

Dette synes Ida er den beste…

 

Julematen

Den beste julematen er uten tvil pinnekjøtt og kålrot stappe. Kan spise til jeg sprekker. Må også ha farmor sine medisterkaker

Julemusikken

Jeg elsker julemusikk, men om jeg skal nevne én sang som virkelig får meg i julestemning, så er det Mariah Carey-«All I want for Christmas». Må slenge på Maria Mena sin «Home for Christmas» også.

Julefilmen

Home Alone  1 og 2, er og forblir tidenes julefilmer for meg. Jeg MÅ se dem hver jul. Free Willy minner meg også om jula, mener den alltid gikk på tv hver jul når jeg var liten. I de seneste årene har også The Holiday kommet på listen over filmer jeg må se i løpet av desember. Den er så fin!

A post shared by Ida Kristine (@ida_mua) on

Juletradisjonen

Tradisjoner.. Hmm. Jeg tror ikke jeg har noen spesiell tradisjon, det eneste jeg kommer på er at julen for meg må feires hos besteforeldrene mine. Det er jul for meg.

Juleopplevelsen

Må bygge videre på det forrige svaret mitt når det kommer til juleopplevelser. Jeg syntes julen handler om familie, så bare det å få samlet alle under samme tak og ha det hyggelig med god mat og drikke er verdens beste opplevelse for meg. Jeg syntes også at man skal gjøre noe for andre som ikke har det så bra i julen og jeg pleier å finne en eller annen veldedighet å gi til, i form av gave eller penger.

Del artikkelen