Desember er en tradisjonsrik måned, og de fleste av oss har en klar mening om hva som er den beste maten, tradisjonen og underholdningen rundt juletider. Vi har derfor tatt en prat med våre fantastiske bloggere om deres julefavoritter. Denne gangen er det Guro, bak bloggen www.dancedoll.selfiequeens.no, som står for tur.


Dette synes Guro er den beste…

Julematen?

Den beste julematen er Pinnekjøtt og hjemmelaget kålrabistappe.

Julemusikken?

Jeg synes egentlig alt er veldig fint, helst de gamle versjonene. Men har alltid elsket den «all i want for christmas» husker jeg sang den hele tiden da jeg var yngre. Husker jeg ble så sint da søsteren min fortalte meg at den Kanskje var litt for vanskelig for meg å synge

Julefilmen?

Det er såklart Tre nøtter til askepott.

Juletradisjonen?

Når Isbjørnskinnet er i stua hos foreldrene mine, DA er det jul. Pynting av juletreet er også en koselig tradisjon. Synes også det er ganske koselig at vi drar i kirken, da får jeg sett mange kjente og alle er så glade og fornøyde. Og ikke minst bare det å være med familien.

Juleopplevelsen?

Den beste juleopplevelsen var da jeg feiret jul i New York! Jeg er jo vant til lille Grimstad. Det var så fint i New York! Elsket alt! Men høydepunktene var å se nøtteknekkeren på New York city ballet og se rundt på The Rockefeller Center, det store juletreet, skulpturene, alle lysene det var så magisk!

A post shared by Guro Elde Paulsen (@dancedollll) on Nov 5, 2017 at 3:48pm PST
Del artikkelen