I 2005 ble CeraVe utviklet av ledende amerikanske dermatologer. Målet var å lage en hudpleieserie som var tilgjengelig, og enkel, slik at så mange som mulig ville og kunne bruke den.  I 2018 ble merket lansert globalt – og også på norske apotek.

Vi har testet hele serien, og er overrasket over hvor utrolig enkelt det er å følge de anbefalte trinnene i hudpleierutinen; rens, behandling og fukt – til hele kroppen! Til og med mannfolket i heimet går god for serien! Den er nøytral, lukter lite og tilfører så god fukt i form av både rens og krem at selv den tørreste vinterhud føles hydrert og myk ut.

Serien består av en foaming cleanser, en hydrating cleanser, cleansing water, ansiktskrem og lotion. Hos oss står den ene rensen i dusjen, og den andre i skapet. Mer praktisk blir det faktisk ikke!

Foaming Cleanser, kr 125
Dette renseskummet renser huden og fjerner smuss og olje. Rensen kan brukes i både ansikt og kropp, og hjelper til med å beholde hudens samtidige fuktighet og beroliger huden.

Hydrating Cleanser, kr 109
Denne fuktighetsgivende rensen kan du bruke både på kroppen og i ansiktet! Jeg elsker at den renser, samtidig som den tilfører huden min tilstrekkelig med fukt.

Miscellar Cleansing Water, kr 129
Rensevann – det er tilbake i min hudpleierutine! Denne fjerner sminke på 1-2-3 og etterlater huden ren og fuktet! Rensevannet er beriket med hyaluronsyre og ceramider som enkelt fjerner vannfast maskara og annen sminke!

Facial Moisturing Lotion, kr 169
Dette er en superdeilig og fuktighetsgivende ansiktskrem. Den passer både til normal, tørr og sensitiv hud. Et ekstra pluss er at denne kremen har UV-beskyttelse med solfaktor 25!

Moisturizing Cream, kr 259
Vidundermiddel på krukke! Om vinteren kan jeg slite med tørr hud, og denne herligheten tilfører fuktighet, bidrar til å styrke huden med sine 3 essensielle ceramider og hyaluronsyre. Den inneholder ikke parfyme og er allergivennlig -yay!

Reparative Hand Cream, kr 79
Tørre hender? Nei, takk!
Denne håndkremen holder hendene mine myke og velpleide gjennom vinteren – et must-have i vesken!

Renewing Foot Cream, kr 99
Tørre føtter og hæler i kombinasjon med fine strømper og lekre høyhæler er en no-no, og denne fotkremen er utviklet for tørr, ru og ujevn hud på føttene. Ved hjelp salisylsyre er denne fotkremen eksfolierende, og den tilfører massevis av fuktighet.

Bli klar for sommeren med myke babyføtter!

Del artikkelen