Werewolf

Av Ida Kristine Skoglund | 25. oktober 2017

Halloween nærmer seg med stormskritt og denne perioden er vel alle makeup artisters favoritt! Jeg elsker å være kreativ og ikke minst å kle meg ut!

Jeg har hatt mange halloween looks jeg ville gjøre i år, vi får se hvor mange jeg rekker, men først ut… Werewolf!

Denne looken er inspirert av Chrisspy, en kjent makeup artist fra USA. Hun har en egen youtube kanal og hvert år har hun sykt kule halloween tutorials.

Første steg er å lime ned og kamuflere enden av øyenbrynene, da vi må tegne en ny form. Jeg har så og si ingen brynshår, da jeg var dum nok til å nappe bort ALT i tenårene. Derfor har jeg permanent makeup på brynene, som gjør denne prosessen ekstra vanskelig for meg, siden pigmentet er så hardt. Derfor brukte jeg en rød concealer først for å «viske ut» tattoeringen. Deretter puddret jeg med løst pudder, påførte concealer i vanlig farge og gjentok denne prosessen til jeg var fornøyd. Dersom du har brynshår, så anbefaler jeg og bruke en limstift først, for så å gre hårene så flatt som mulig.

Steg to er å tegne nye bryn. Disse skal gå oppover i enden, for å skape den typiske varulv looken. Jeg blandet mellom å bruke brynsblyant, brynsskygge og svart fettfarge. Dette for å skape litt mer dimensjon, slik at det ser mer «naturlig ut.

For øyene valgte jeg varme brune toner i globalen, som jeg dro ut og oppover. På øyelokket brukte jeg en Makeupgeek øyenskygge med navn «flame thrower». Den er rød/oransje med glitter, som gir et ekstra piff til øyene. Jeg lagde en winged liner og dro også denne ganske langt ut og opp for å få store «kattelignende» øyne. På nedre vippekant brukte jeg samme liquid liner og tegnet langs vippekanten, men når du kommer litt over halveis inn mot øyekroken så skal lineren gå lenger ned. I det tomme området mellom vippekanten og lineren, highlightet jeg med en lys shimmerskygge, for å få det område til å poppe. Vippene jeg brukte er House of lashes «Iconic», som fåes kjøpt på HM.

Foundation jeg brukte er YSL Touche Eclat. Jeg brukte to forskjellige concealerfarger, begge fra BH cosmetics. Den ene er i min farge, mens den andre er en hvit corrector. Denne brukte jeg på alle steder jeg ville fremheve ekstra, som mellom brynene, på neseryggen og på kinnbenene. For contour brukte jeg Kat Von D sitt shade and light palette. Jeg brukte alle de mørke skyggene for å skape dimensjon. Med en skrå børste tegner jeg hår langs hårkanten og ned i pannen.  Midt i pannen dro jeg hårene lenger ned og her brukte jeg også ekstra contour for å markere det område mer. Jeg tegner også hår under kinnbeinene og oppover. Glam som jeg er måtte jeg selvfølgelig bruke en highlighter også og valget falt på den gulltonede fra Carli Bybel Deluxe Edition paletten.

Til leppene brukte jeg en lipliner fra Bennye og en rødbrun farget liquid lipstick fra BH Cosmetics med navn «Jan». For en ekstra dramatisk look, puttet jeg inn gule linser som jeg kjøpte på superkul.no og avsluttet med å dryppe falskt blod rundt munn,

 

Håper dere får en fin halloween og at denne looken inspirerer dere til å kanskje gå som en varulv i år 😉

Husk å følg meg på instagram, @ida_mua, der jeg har mini tutorials  🙂

En kommentar vedrørende Werewolf

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Alle rettigheter © 2017 | idamua.selfiequeens.no

Facebooktwitterinstagrammail