These lashes got me like…

Av Sandra Romfo | 1. mai 2018

Sponset produkt

For en tid tilbake byttet jeg ut vippeextensions med løsvipper. Hovedgrunnen er helt enkelt at jeg ikke klarer behandle de pent. For det første MÅ jeg pirke på de hele tiden, og for det andre sover jeg PÅ trynet mitt. Det betyr at jeg plutselig sitter med neven full av avpirkede vipper, eller at jeg våkner med moste vipper klistret til halve trynet. Med andre ord, for slike som meg fungerer løsvipper som kan plukkes av på kvelden best.

Jeg har testet ganske mange vipper de siste årene. Da jeg først testet Sweed Lashes – Ramina for noen måneder siden rykket de rett inn på min topp 3 liste. Derfor passet jeg på å plukket med meg en god dose varianter sist jeg var innom pressebyrået Creative Mill – som har et godt utvalg av produkter fra Vita Exclusive. Jeg har fått testet en del av disse, og har rukket finne både en hverdagsfavoritt og en festfavoritt. Vi tar en titt:

Ramina Sweed Pro Lashes
Disse er definitivt hverdagsfavoritten. De er lette og naturlige på, og kan enkelt gjøres tyngre med litt maskara på toppen. Disse trengte jeg heller ikke klippe til i lengden, noe som passer meg ypperlig på hverdager. 

Beroe 3D Sweed Pro Lashes
Disse er helt nydelig til fest og tyngre sminke. Altså FOR en effekt! De er noe tyngre og lengre enn Ramina-varianten, så her måtte jeg klippe til litt – men det er helt OK når resultatet er så bra. 

 

Hvilke vipper foretrekker dere til hverdag og fest? 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Alle rettigheter © 2017 | sandraromfo.selfiequeens.no

Facebooktwitterinstagrammail