Sunset

Av Ida Kristine Skoglund | 18. januar 2018

 

 

 

 

Hei og godt nytt år!

Det er lenge siden jeg har blogget nå, men det har vært så hektisk for tiden, så har rett og slett ikke hatt tid.

Tenkte jeg skulle vise dere denne looken jeg gjorde for en stund siden, syns den ble så fin og fargerik. Lord knows at vi trenger litt farger for å lysne opp denne mørke årstiden. 

Her kommer beskrivelse:

Øyene:

Jeg brukte «Take me to Brazil» paletten jeg fikk tilsendt av BH cosmetics til mesteparten av denne looken. Startet med den lyseste gule fargen i globalen og jobbet meg nedover med en mørkere gulnyanse av gangen. Deretter brukte jeg den oransje fargen i globalen og på indre og ytre øyelokk, men ikke i midten. Så en rødtonet farge oppå for å gjøre det mer intens. Til slutt brukte jeg en mørk lilla farge på samme område. Her gjelder det å blende til du får krampe i fingrene, det blir ikke noe fint dersom fargene ikke blender seg over i hverandre uten harde kanter

. For å få «sunset» looken, brukte jeg litt concealer for å skjære ut midtpartiet på øyelokket, og jeg går alltid litt over den naturlige globalen min, for da vil man se alt bedre når jeg har øynene oppe. På den øverste delen skjærte jeg ut med concealeren litt bredere enn ellers på øyelokket. Etter det påførte jeg fargen Fireball fra Solar flare paletten fra BH Cosmetics. Jeg sprayet børsten med settingspray først, da blir fargen mer intens. Til denne looken valgte jeg å ikke ha liner, så jeg brukte bare en sort øyenskygge for å markere langs vippekanten. Vippene jeg brukte heter Samantha og er fra merket Huda Beauty. De er ganske tykke, så får å blende de inn ordentlig, så måtte jeg markere vippekanten med sort øyenskygge.

Ansiktet:

Foundation er Makeup forever Ultra HD, concealer er Shape tape fra Tarte Cosmetics, Nyx Cosmetics wonderstick til contour (bruker baHihre den mørke stiften, liker ikke den lyse), bronzer er fra Benefit og heter Hoola. Highlighteren er fra BH Cosmetics sin Spotlight highlighter palette og leppefargen er en liquid lipstick fra Gerard Cosmetics i fargen 1995.

 

 

Vi blogges <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Alle rettigheter © 2017 | idamua.selfiequeens.no

Facebooktwitterinstagrammail