Pop of color

Av Ida Kristine Skoglund | 26. november 2017

Nå er festsesongen i full gang og om det er en tid for å slå på stortromma med litt ekstra glam, så er det vel nå.

Til denne looken valgte jeg en grønn shimmerfarge på øyelokket for det lille ekstra umph´e.

Øynene:

Jeg bruker alltid concealer på hele lokket og setter det med transparent pudder før jeg begynner på øyenskyggene. Dette kansellerer ut blodårer og rødhet og vil gjøre så fargene på øyenskyggene både blender og syns mer.

Jeg brukte Anastasia Beverly Hills paletten som heter Modern Renaissance for skyggene i globalen. Begynte som vanlig med den lyseste og bygget opp dybde med mørkere og mørkere farger. Jeg brukte concealer (igjen) for å skape en half cut crease. Pass på så kanten mellom øyelokket og ytre vippekant ikke blir for hard, da blir det vanskelig å blende senere. Bruk heller mindre concealer på det området og vær lett på hånden. For den nydelige grønnfargen på lokket brukte jeg Urban Decay After Dark paletten. Jeg sprayet kosten med settingspray først for å få full effekt av pigmentet. Du kan bruke vann også, men jeg foretrekker settingspray, da det vil gjøre at skyggen holder seg på plass lenger. Så på med  eyeliner(Isadora), vipper (house of lashes «iconic») og maskara (Maybelline Lash Sensational). På nedre vippekant brukte jeg de samme skyggene som i globalen, og starter også der, med den lyseste fargen først. Jeg brukte også en grønn eyeliner jeg hadde liggende på våtkanten nede, men den var ikke så bra som jeg håpet, men litt effekt ble det jo.

Dersom du vil gjøre looken enda mer glam, kan du brukte litt glitter, for eksempel Urban Decay sine Heavy metal glitter linere. De er super enkle å bruke og det ser SÅ bra ut.

For eksakt produktliste, følg meg på instagram @ida_mua

Jeg skal lage et eget innlegg snart, om mine favoritt foundationer, så følg med 🙂

 

 

2 thoughts on Pop of color

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *