Holiday Season

Av Ida Kristine Skoglund | 18. november 2017

Nå nærmer julen seg med stormskritt og julebord sesongen er allerede godt igang.

I den forbindelse har jeg laget noen forskjellige looks til inspirasjon.

Den første gjorde jeg på min vakre venninne Anette. Hun er en edgy type og har nettopp farget håret i en lys lilla tone.

Det var faktisk helt tilfeldig at øyelooken endte opp med å matche håret hennes, men med eller uten crazy hair, så er det fint å bruke litt farger når man først kan.

 

Øyene:

Jeg brukte matte lillatoner i globalen. Den lyseste først og så bygger man videre med en mørkere tone. Husk å holde den lyseste tonen øverst og la det gradvis gå nedover med mørkere toner. På lokket brukte jeg en lys lilla shimmer farge fra Carli Bybel paletten og en hvit shimmerhighlighter i øyekroken for å åpne blikket.  Jeg bruker som regel alltid samme farger på nedre vippekant som jeg har brukt i globalen.

Hvis man skal på fest er det veldig fint å bruke en liquid lipstick, da de aller fleste holder i timesvis og tåler både mat og drikke uten at man trenger å touche opp. På Anette mixet jeg to farger, Rose og Alice fra BH Cosmetics, Den mørkeste i ytterkant av leppene og den lyse i midten. Dette gjør at leppene virker større også.

Husk å bruke en settingspray, det gjør virkelig at sminken holder hele kvelden, Min favoritt er Urban Decay All nighter. Den lukter ikke særlig godt, men den funker!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Alle rettigheter © 2017 | idamua.selfiequeens.no

Facebooktwitterinstagrammail