En liten titt på året som gikk

Av Sandra Romfo | 1. januar 2018

Phew! 2017 gikk helt utrolig fort, og jeg har vært med på så mye gøy. Det meste ble riktig nok aldri dokumentert her på bloggen, rett og slett fordi jeg nesten ikke har produsert innlegg i 2017. Jeg velger å skylle på det faktum at mitt kjære kamera valgte å dø, og ikke minst at jeg har vært travelt opptatt med både ny jobb og oppstarten av eget nettmagasin. Tenker imidlertid at årets første dag er en perfekt anledning til å kjøre ut en liten oppsummering av året som gikk. Here we go: 

Musikk
I år har jeg to store obsessions på musikkfronten. Jeg har blitt utrolig glad i klassisk pianomusikk. Best av alt er kanskje Yann Tiersen sitt Amélie soundtrack. Ellers blir jeg også mer og mer glad i det jeg tror kategoriseres som Lounge House. Mitt aller beste eksempel her er Kúra – GóGó Lulu Rouge Remix. Altså <3

Produkter
Jeg bruker fremdeles kun saker som ikke er testet på dyr. Mine topp 3 favorittbrands er Marina Miracle, Kiko Milano & Lush.

Kjæredyr
Jeg har fremdeles verdens fineste kanin, Monroe. Hun er nå rett gammel, kanskje 8 år, og virker å være litt smådement.

Karriere
Jeg har tidligere jobbet som markedsfører og designer i både IT- og motebransjen. I februar bestemte jeg meg for å spesialisere meg på ett felt, for jeg vil heller være jævlig god på en ting, enn litt god på mye. Eller kanskje begge deler? Valget falt iaf. på epostmarkedsføring, som jeg nå jobber med for Nordic Choice Hotels. Så sykt spennende! 

Bosted
Jeg bor fremdeles i verdens koseligste leilighet i Oslo. Nytt er imidlertid at min kjære har flyttet inn, bokstavlig talt snudd stuen rundt og dyttet inn et svært fjernsynsapparat. Finfint!

Prosjekter
I februar startet jeg nettmagasinet Selfiequeens.no. Noen måneder senere kom også vår bloggportal til verden. I tillegg har jeg bygget et fantastisk bra team, og vi har begynt å ta inn bloggere på portalen. Er så sykt gøy å jobbe med egne prosjekter, og kanskje spesielt magasin siden det er noe jeg har interessert meg for siden jeg var liten.

Reise
Byen jeg har besøkt mest må bli Stockholm, som jeg stadig stikker innom både med jobb og privat. Det er forøvrig den beste europeiske storbyen synes jeg, rett etter Paris, så det er tipp topp. Jeg har også vært en tur hjemme i Molde, på road trip til Gøteborg, og tilbake i Bergen hvor jeg studerte i mine yngre dager.

Jeg har også satt foten på et par nye destinasjoner. Først ut var Amsterdam, som føltes som et litt røyklagt mini-Paris. Altså, så himmelsk fint. På tampen av året ble det også en tur til Tromsø, hvor jeg rakk få med meg nordlyset både fra en mørk fjelltopp, og fra flyvinduet. Kanskje det fineste jeg har sett, nesten som magi.

Årets største tur ble USA, hvor verken jeg eller Trond har vært før. Reisen var i anledning min BFFs bryllup, og vi rakk få ned oss både New York, Washington og Virginia. Pro tip: Brooklyn er helt fantastisk, og et utrolig deilig avbrekk fra kaoset i Manhattan.

I 2018 blir det ukentlige bloggposter her inne, så stay tuned. Er det noe spesielt dere ønsker lese mer om er det bare å gi meg en lyd i kommentarfeltet under <3

En kommentar vedrørende En liten titt på året som gikk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Alle rettigheter © 2017 | sandraromfo.selfiequeens.no

Facebooktwitterinstagrammail