Dancedoll

Av Dancedoll | 6. oktober 2017

♥ Jobb ♥
Å være danser, danselærer, koregraf og skuespiller er supergøy, men det er utrolig mye jobb hele tiden. Heldigvis for meg elsker jeg å jobbe mye. Vil helst ha for mye å gjøre og ikke hvordan jeg skal klare alt. DA, har jeg det bra da!
Arbeidsnarkoman, That’s me! Ettersom jeg lever av dansen har jeg en veldig usikker fremtid og planlegger alltid ett halvt år av gangen, noe som er veldig spennende og skummelt. Jeg trives godt i bransjen og føler meg heldig som kan si at jeg lever ut drømmen min.

♥ Om meg 
Jeg er utrolig glad i sminke, høye heler, hårprodukter, styrketrening og klær. Bruker ofte flere timer foran sminkespeilet hvis jeg skal ut eller bare for å teste sminke. Jeg er også en veldig spontan person som bli med på det meste! Du ser meg som regel alltid smilende og jeg prøver å se det positive i alt rundt meg, har også ekstremt mye energi alltid!

♥ Bloggen 
I bloggen kommer jeg til å skrive om hverdagen min som består for det meste av dans, men også om sminke, tips, trening, tutorials, photoshoot og alt jeg finner interessant.

Håper du liker bloggen ♥Bare skriv kommentar om du lurer på noe ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Alle rettigheter © 2017 | dancedoll.selfiequeens.no

Facebooktwitterinstagrammail