C L O W N

Av Ida Kristine Skoglund | 30. oktober 2017

Imorgen er det Halloween og her kommer en look som også er inspirert av makeup artisten Chrisspy. Hun gjorde denne som en gangsterclown, men jeg ville bruke litt spesial effekter, pluss at jeg MÅTTE bare få brukt dette kule antrekket.

Jeg begynte med å fikse bryn og øyenskygge som jeg vanligvis ville gjort en standard party look. Det ble en cut crease, med varme bruntoner i globalen og en gull skimmerskygge på lokket. Jeg valgte House of lashes Iconic vipper, da de er ganske så dramatiske av seg.

Deretter tegner jeg opp strekkene i ansiktet med en svart ansiktsmaling og en skråbørste. Brukte også en hvit corrector for å highlighte og skape de hvite sirklene rundt strekene som går opp av brynene og som concealer under øyene.. Jeg brukte en varmtonet mørk brun øyenskygge til å skyggelegge strekkene.

For å skape ripped mouth eller joker effekten, brukte jeg Kleenex papir som jeg delte i to og flytende latex. Riv Kleenex papiret i ønsket fasong, jo mer ujevne kanter jo bedre. Deretter legger du et tynt lag med flytende latex der kuttet skal være og papiret oppå. Så gjentar du prosessen tre til fire ganger og lar alt tørke i ca 10 minutter. Det beste er å ha en liten saks for å klippe opp kuttet, det hadde ikke jeg, så brukte pinsett. Derfor tok det ganske lang tid, ettersom jeg måtte være forsiktig for å ikke rive opp alt. Bruk samme foundation som i resten av ansiktet og dekk hele såret. I kuttet brukte jeg den sorte ansiktsmalingen for å skape dybde, samt bennye bruise wheel i rød, blå og lilla. Så brukte jeg Bennye stageblood inni kuttet og rundt.

Til leppene brukte jeg en rød liquid lipstick fra BH cosmetics i fargen Charlotte og en svart eyeliner som jeg smudget innover for å få en ombre effekt.

 

Hvite linser gir jo en ekstra skummel look, så det er absolutt å anbefale.

 

Håper dere får en fin Halloween feiring ❤️?

En kommentar vedrørende C L O W N

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *