BH Cosmetics

Av Ida Kristine Skoglund | 16. oktober 2017

Sponset

For en tid tilbake ble jeg kontaktet av det amerikanske sminkemerket BH Cosmetics. De ønsket å sende meg en pakke med noen av produktene de har.  Jeg ble så glad at jeg faktisk begynte å gråte, for å bli «sett» av et sminkemerket nå til dags på sosiale medier er ikke lett. Jeg har en del produkter av dem fra før av og har vært veldig fornøyd.

Da jeg endelig fikk hentet ut pakken,( etter at tollen hadde holdt den som gissel i noen uker), ble jeg tom for ord. Altså WOW! Kunne ikke tro alt de hadde sendt meg! Gleder meg til å lage masse nye looks og de skal jeg selvfølgelig dele her, sammen med en ærlig anmeldelse av hvert produkt jeg bruker.

Carli Bybel paletten kan jeg allerede skrive under på at er fantastisk. Jeg har det originale palette fra før av, og lykken var stor da jeg så at de hadde sendt meg den nyere utgaven, Deluxe edition. Kvaliteten på både øyenskyggene og highlighterne er INSANE. Prisen er ikke til å klage på heller, 22$ eller 174 NOK er et kupp!

 

 

Fikk også Bronze Palette og disse fargene er my cup of tee. Jeg er svak for varmtonede øyenskygger. Alle skyggene swatcher bra, men jeg har ikke fått testet de på øynene enda. Holder dere oppdatert med hvordan de er.

 

Har mange looks i hodet mitt nå som jeg må få til snarest. En stor takk til BH Cosmetics for denne fantastiske pakken!

 

Ida

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Alle rettigheter © 2017 | idamua.selfiequeens.no

Facebooktwitterinstagrammail