#BeYourselfGoExclusive

Av Ida Kristine Skoglund | 29. april 2018

Annonse/Vita Exclusive

 

Jeg var så heldig å få en pakke med masse goodies fra Vita Exclusive.

Seeee, så mye fine produkter! I´m in heaven <3

Idag testet jeg ut Perfect legs skin miracle fra thisworks. Først forstod jeg ikke helt hva det var for produkt, men det var det første produktet jeg ville teste, for hvem vil vel ikke ha perfect legs? På pakken står det at det er et farget multi-vitamin serum som er til for å perfeksjonere og dekke hudskader, misfarging og arr. Det skal også gi deg en umiddelbar solkysset glød. Så da satt jeg der å tenkte what? Jeg klarte ikke helt å plassere den i noen kategori for hva slags produkt det var, så jeg måtte rett og slett google meg litt frem før jeg begynte. Det er et serum for huden, som vil hjelpe mot tørr og skadet hud. Det skal hjelpe mot blåmerker også, noe som passer meg perfekt, da jeg våkner opp med nye blåmerker på beina HVER dag, uten å vite hvor de kommer fra. I tillegg gir det deg en lettere farget hud, med glød. Det står at du kan bruke den på resten av kroppen også, dersom du skulle ønske det.

Her ser dere før bilde av beina mine.

 

Her har jeg nettopp dusjet og barbert beina, så huden er litt irritert.

Sånn ser produktet ut.

 

Jeg tok det kun på høyre ben, slik at jeg skulle kunne se forskjellen. Det lukter godt, er lett i konsistensen og gir en kjempe fin glød med engang.

Huden ble også veldig myk og føles hydrert. Jeg har hatt skikkelig vinterhud i det siste, så jeg er imponert over hvor mye fukt den tilførte på en påføring.

Her er etterbilde. Venstre ben har jeg ikke rørt og høyre ben har fått en påføring med serumet.

Som dere ser så er det en lett forbedring på høyre ben. Jeg gleder meg til å fortsette å bruke produktet og se om det hjelper mot blåmerker, arr og andre «feil» jeg har på huden.

Jeg holder dere oppdatert, men so far so good!

Tusen takk til Vita Exclusive for alle disse herlige produktene <3

En kommentar vedrørende #BeYourselfGoExclusive

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *