Barbere ansiktet?

Av Ida Kristine Skoglund | 8. mars 2018

I fjor tok jeg et drastisk valg. Jeg bestemte meg for å…*drumroll*… Barbere ansiktet!

Neida, det høres verre ut enn det egentlig her. Realiteten er at jeg barberer bort dunhårene. Du vet, de bittesmå lyse hårene. Jeg utsatte det lenge, fordi jeg var redd det skulle vokse tilbake som mørke hår, men det har det altså ikke gjort. Nå gjør jeg det regelmessig. Jeg lover deg, å påføre foundation og annen sminke er en drøm nå. Produktene glir bedre og jeg syntes det er mye lettere å blende det inn i huden. Spesielt rundt kjeveområde, der det er lett å få et såkalt «brunkremskille».

Jeg bruker ikke en vanlig barberhøvel, men en øyenbrynskniv. Den går ikke like dypt på huden, så jeg føler det er mer skånsomt. Men det er fremdeles en kniv, så vær forsiktig dersom du velger å prøve dette selv. Jeg kjøper de på Cubus, H&M osv.

Jeg har en tendens til å ha litt sensitiv hud, så jeg blir litt rød her og der når jeg er ferdig. Anbefaler derfor ikke å gjøre det rett før du skal ut av døren. Jeg gjør det som regel på kvelden, etter jeg har fjernet sminken. Så renser jeg, bruker toner, olje og krem til slutt. Så får huden puste til dagen etter og sminkingen blir en drøm.

 

 

En kommentar vedrørende Barbere ansiktet?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *