3 looks for Valentine´s Day

Av Ida Kristine Skoglund | 13. februar 2018

 

 

Imorgen er det Valentine´s Day, så her kommer tre forslag til sminke.

 

Look 1:

Dette er den enkleste av de tre. Det er en soft smokey eye med shimmer.

Jeg brukte Nice paletten fra Kylie Cosmetics, men her kan du bruke hvilken fargekombinasjoner du vil. Jeg brukte en teip bit på hver side av øyene, for å få en skarp kant. Dette gjør det super enkelt, da du kan «grise» så mye du vil på kantet, for når du tar av teipen på slutten så er alt blendet og fint. Startet med en lys dus rosa farge som heter miracle i globalen, deretter macaroon, santa baby, og hot cider. Tok litt av lullaby også for å jevne ut overgangene. Fargen på øyelokket heter blizzard. Jeg sprayer alltid børsten min med en settingspray før jeg påfører skyggen, da pigmentet kommer bedre frem. Deretter fjernet jeg teipen og gjorde en winged liner. Super lett når man har brukt teip, for da følger du bare kanten på øyenskyggen. På nedre vippekant brukte jeg macaroon og hot cider. Hot cider så nære vippekanten som mulig og macaroon for å duse ut. Vippene jeg brukte er fra Lilly lashes (fåes kjøpt hos coverbrands.no) i Tease,

Til leppene brukte jeg blandet jeg velvet liquid lipstick i fargen Boy Bye, med matte liquid lipstick i fargen Angel. Begge fra Kylie Cosmetics.

 

 

Look 2

Denne looken er mer dramatisk and I loooove it. Her brukte jeg Naughty paletten fra Kylie Cosmetics. Startet med xmas kiss, i globalen, deretter tipsy og coal. Her bygget jeg opp dybden på indre og ytre øyelokk og lot midten være «ren» Og det som er igjen på børsten dro jeg lett over globalen for knytte fargene sammen. I midten brukte jeg først en concealer for å kjære ut «spotlighten». Her skal det være bredest øverst og gå smalere jo lenger ned mot vippekanten du kommer. Sprayet så børsten min med settingspray, før jeg påførte fargen Snowflake der jeg hadde skjært ut med concealer. For å duse ut overgangene tok jeg en mindre børste med fargen Mischief og viglet frem og tilbake over overgangen. Også på denne looken brukte jeg Lilly lashes i Tease. Tror dette må være mine nye favoritt vipper. SÅ fine.

Til leppene brukte jeg en gloss fra Kylie Cosmetics med navn Cinnamon. Super fin og pigmentert.

 

Look 3 er en litt crazy en, men en rosa glitter liner. Brukte Modern Renaissance paletten fra Anastasia Beverly hills I fargene warm taupe, love letter og Tempera. Startet med warm taupe i globalen og bygde dybde med love letter. På lokket brukte jeg bare tempera, en helt nøytral farge. Til å lage den rosa lineren, brukte jeg en liquid liner fra HM som er rosa. Vet at NYX også har noe lignende. Deretter påførte jeg glitter primer og rosa glitter fra NYX på toppen og Voila. Vippene er Lilly lashes Tease.

Til leppene brukte jeg en liquid lipstick fra Anastasia Beverly Hills i fargen Crush og toppet det hele med en lipgloss fra Kylie Cosmetics i fargen Butter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *