3 looks in one post

Av Ida Kristine Skoglund | 18. desember 2017

 

 

 

 

 

Hei!

Uff, jula er hektisk, men her kommer endelig et innlegg med noen flere julelooks.

Denne looken er inspirert av en jente jeg følger på instagram @cosmo_chiq2. Jeg liker tonene så godt, veldig advent liksom. lol.

Jeg brukte petal pusher og cupcake fra Makeupgeek i globalen og corrupt i ytterkant for å skape dybde. For fargen på lokket, måtte jeg blande flere stykker, da jeg ikke hadde noe i sminkesamlingen min fra før av som lignet inspirasjonsbildet. Jeg blandet druggie, backfire og fringe fra Urban decay sitt After Dark palette. Dette palettet er veldig fint og det swatcher veldig bra med fingeren, men jeg syns det er ganske vanskelig å få noe farge pay off når man bruker børste, så her måtte jeg jobbe en stund for å få dette resultatet. Med de akryl klørne mine, så klarer jeg nemlig ikke å påføre øyenskygge med fingeren. Prioriteringer..Jeg begynte med Druggie, som er en lilla shimmer farge, deretter fringe og til slutt backfire. Ble litt frem og tilbake, men jeg syntes resultatet ble bra til slutt. Brukte også Alter fra samme palette for highlighten i indre vippekant. Dette gjør jeg så å si på hver look jeg gjør.

Eyelineren er Epic ink liner fra NYX, som forøvrig er den beste lineren jeg har prøvd så langt. Jeg er ikke så fan av gel linere. Jeg føler ikke jeg klarer å få vingen skarp nok, så jeg bruker alltid liquid linere med felttip. Vippene er fra Huda Beauty og heter Samantha. Jeg markerte leppene med en mørk nude lipliner fra Bennye og avsluttet med MAC Cherish leppestift. (Også en ny favoritt.)

 

Look nummer to er en litt mer avansert en, men med litt øving så får man det til. Ta det fra en som skjelver på hendene konstant.

 

Her har jeg laget en double cut crease med glitterliner, som det så fint heter på instagramspråket. Skyggene jeg brukte her er også fra makeupgeek og heter vanilla bean, white lies, peach smoothie, creme brulee, frappem cocoa bear og corrupt. Puff, mange farger, I know, men det må faktisk til for å få til den graderte effekten. Som vanlig starter jeg med den lyseste fargen først  i globalen, som i dette tilfelle er peach smoothie, deretter creme brulee, frappe og cocoa bear.

Da jeg hadde blendet dette godt sammen, «skjærte» jeg ut lokket med en concealer (MAC prolong wear) og tok vanilla bean over alt jeg hadde skjært ut. Det er viktig å sette concealeren med en nøytral farge først, slik at fargene man skal bruke senere blender seg bedre. Brukte så NYX epic ink liner til å lage Vén og fylte inn med corrupt øyenskyggen. Så graderte jeg meg innover mot øyekroken, med creme brulee, vanilla bean og white lies. Glitter lineren er fra Urban Decay og heter Midnight cowboy. Vippene er fra House of lashes i stilen Iconic.  Til leppene brukte jeg Gerard Cosmetics sin liquid lipstick i 1995.

 

Sist ut er vel min favoritt av disse tre. En skikkelig glam look med glitter <3

 

Her startet jeg med å ta en teipbit på hvert øye, for å få den skarpe kanten. Det er lenge siden jeg har gjort dette og nå skjønner jeg egentlig ikke hvorfor, for det er så mye lettere å se hvor lineren skal gå når man er ferdig med øyenskyggen.. Anyway.

Til denne looken brukte jeg Anastasia Beverly Hills sin Modern Renaissance palette. Brukte fargene burnt orange, love letter, Venetian red og cyprus umber. Jeg brukte laaang tid på å blende skyggene. Ikke fordi de er vanskelig å jobbe med, men fordi jo lenger tid du bruker på å blende, jo bedre blir resultatet. Så når du føler du er ferdig med å blende, blend litt til. Da jeg følte jobben var gjort i globalen, «skjærte» jeg ut øyelokket med concealer og brukte Primavera fra samme palette til å sette den på plass. Det er en gull shimmer skygge, så det er fint å bruke en skygge i samme nyanse som glitteret man skal bruke, for da blir resultatet mer jevnt. Jeg gjorde lineren FØR glitteret (NYX epic ink liner). Det bør man gjøre, for det er veldig vanskelig å få en rett fin kant bortover øye, med en haug av klumpete glitter.  Brukte deretter NYX sin glitter primer og dabbet det over hele lokket, før jeg påførte gullglitter fra HM. Her er det greit å bruke en liten og flat børste og jobbe seg sakte men sikkert bortover.

Vippene er House of lashes Iconic og leppene er BH Cosmetics liquid lipstick i Rose.

 

 

 

Sånn! Der har dere tre looks og jeg har krampe i fingrene. Hehe.. Håper dere får en fantastisk julefeiring og jeg tror og håper jeg skal få laget et innlegg med forslag til nyttårssminke asap.

Goooood juuuuul!

 

 

En kommentar vedrørende 3 looks in one post

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *