Ny episode av Skamløspodden er endelig ute. Her bys det på både bloggsladder, porno og vaginapeeling – og vi elsker virkelig å skravle for dere i 40 minutter hver uke. At det gikk så bra med de første episodene føles helt sykt: Topplisteplassering og masse positive kommentarer varmer langt inn i hjerterota. Har du ikke hørt ukens podd enda anbefaler vi å sjekke den ut nå. Her kommer en minibeskrivelse av episoden:

Benedicte har vært på innflytningsfest hos Pilotfrue, mens Sandra har vært på burlesqueshow. Sandra forteller om sin egen sex on the beach-episode hvor hun fikk innvendig peeling, og vi diskuterer hendelser som kunne sendt oss i arresten.

 

Da jeg tok den lange bloggpausen min sluttet jeg også med alt av negler, vipper og skjønnhetspleie. Alt dette var jo sponset, så det ble naturlig å bryte med det da jeg tok et steg bort fra bloggverdenen. For å være helt ærlig så har det vært litt deilig. På et tidspunkt føltes disse timene litt som nok en greie jeg måtte rekke i kalenderen – til tross for at jeg naturligvis elsket det. Nå har jeg imidlertid rukket å savne denne groomingen litt, spesielt de lange fine neglene. Jeg har derfor tatt meg tid til å få kvesset klørne hos den lokale neglesjappa ved kontoret på Frogner et par ganger nå på sensommeren. Resultatet denne gang ble dype røde negler, som alltid har vært min store favoritt. Det er jo en klassiker!

Nå må jeg imidlertid løpe, for noen (aka. meg) er langt bak skjema. Her er det hår som må vaskes, klesvask som må fønes tørr og sminke som må klines på før kveldens begivenheter. Vi snakkes i morgen-ish!

Interiør er cirka det beste jeg vet, i alle fall rent materialistisk. I sommer solgte vi stuemøblene, ga bort et 10-talls antall esker og poser til loppemarkeder, samt kastet alt verken vi eller andre har bruk for. Det er definitivt den beste oppryddingen jeg noen gang har hatt – og litt ekstra fint var det jo å slippe å pakke med alt da vi flyttet til Drammen. I den nye leiligheten har vi passet på å bare sette frem favorittene våre, kjøpe møbler vi er hodestups forelsket i, og ikke minst tenke langsiktig. En dag skal jo alt dette plasseres inn i drømmehuset. Det første rommet som nå føles helt ferdig er stuen. Dere som følger meg på @velurhjem har nok sett disse bildene før, men her kommer i alle fall en liten introduksjon av stuen til dere som ikke har sett den.

Sofa & Daybed

Både sofa og daybed er designet vi via Sofacompany sitt designtool. Der kan du leke med farger, modelltype og ben. Hos oss fikk det bli sofa i mørkegrønn velur, og daybed i en lyseblå halvvelur. Daybed er virkelig den beste investeringen vi har gjort. Altså, jeg elsker den!

Puff

Vår kjære puff ble også laget hos Sofacompany. Den er cirka det fineste jeg vet og får stå blant alle plantene våre. Dette er kanskje det møbelet vi bruker minst, men så praktisk når man har mange på besøk.

 

Lamper

Vi fant to helt nydelige lamper på Lampehuset. Den ene er formet som en kongle, og man kan selv velge om den skal stå eller henge. Hos oss står den. Den var et rent helvette å montere, men absolutt verdt det. Spesielt når man oppdager at den lager nordlys om natten. Den andre lampen er litt i samme stil, men mer enkel og elegant. Jeg elsker den litt ovale formen her.

 

Stuebord

Jeg har i over 2 år ønsket meg dette bordet, så gjett om jeg ble glad da det dukket opp på finn.no. Jeg fikk til og med en miniversjon som brukes til avlastningsbord mellom sofa og daybed (disse bildene ble tatt før daybed kom i hus). Dette er altså vintage bord med gull/messing på ben og ramme. Bordoverflaten er i glass. De er naturligvis et helvette å holde rene. Jeg anbefaler på ingen måte glassbord, men det fikk gå på akkurat disse.

Planteliv og gull

Er det noe vi ikke har mangel på i leiligheten er det gulldetaljer og planter. Vi snakker gullbord med gullpynt, gullkurv til å ha puter i og ikke minst en hel haug grønne planter. Her får jeg virkelig ikke nok – og målet er vel at man skal ha en konstant vårfølelse i leiligheten.

Hvite detaljer

Det har også sneket seg inn litt hvite detaljer. I hylleseksjonen fra Jysk finner vi et anatomisk hjerte i keramikk, samt et bilde som nå faktisk har flyttet ut i gangen. Over peisen har vi en hjort. Denne er jeg veldig usikker på om får være hvit så veldig lenge, da jeg vurdere dyppe den i maling. Vi får se.

Både hylle og peis er plassert i spisestuen. Den tenker jeg vi kommer tilbake til om litt, da noen endringer har blitt gjort den siste tiden. Jeg lover imidlertid både velur, gull og grønne planter – så det hele står i stil med resten av stuen.

 

Pssst! Ikke glem å sjekk ut vår podcast: 

 

Etter sykdom, overgrepsforsøk(!) og masse tekniske utfordringer er vi endelig live. Det er ganske utrolig at det skal være så sykt vanskelig å få ut en podcast. Vi mennesker har jo tross alt kommet oss helt til månen, utviklet banebrytende medisiner og begynt å 3D-printe kroppsdeler – men det å få ut en podcast krever at man stanger hodet i veggen minst 50 ganger. Jeg trodde et øyeblikk (aka. 3 dager) at jeg var for teknisk dum til å få lastet opp podcasten i det heletatt, men så viste det seg «heldigvis» at feilen lå i en bug hos iTunes. Gudbedre!

Uansett, nå er babyen vår endelig lansert og du finner oss på iTunes hver tirsdag fremover <3 Ignorer gjerne den veldig dårlige lyden her – vi lover at cirka alt blir bedre innen neste episode. Vi bare sleit litt med disse mikrofonene vi aldri har brukt før og konkluderte med at det heller bare får gå fint for denne gang, haha.

Her har dere de to første episodene:

 

Det føles cirka 100% rart å skrive på en blogg igjen. Pausen ble så mye lengre enn antatt. Litt fordi jeg var skikkelig møkklei hele bloggverdenen, men også litt fordi det har vært så mye med både ny jobb og eget magasin i år. Nå er jeg imidlertid tilbake – og det føles bra. Jeg har noen utrolig spennende prosjekter på lur, og det har naturligvis skjedd masse nytt siden sist. For å finne ut hva dere vil lese om og lurer på tok jeg en liten Q&A på Instagramkontoene mine. Hva er vel bedre enn å få svarene servert i første bloggpost?

 

Hva jobber du med?
Jeg jobber som Newsletter Editor for lojalitetsklubbenv til Nordic Choice Hotels. I tillegg driver jeg nettmagasinet SQN.no sammen med Nastaran Marie, og lanserer snart (aka. i morgen) podcast med Benedicte

 

Hvor gammel er du? Og hvor gammel er kjæresten din?
Oh guuuurl – jeg er 31 ass! Mannfolket fylte akkurat 29 år. Cougar points?

 

Kan vi få flere hverdagssaker når du starter bloggen. Alt du driver med. Ser ut som du alltid gjør så mye gøy!
La oss starte med å si at internett lyver. Mer enn ofte ligger jeg bare i fosterstilling og ser Rupauls Dragrace på repeat i håp om å få reloadet sjelen før neste arbeidsdag. Under sommerens hetebølge svingte vi også litt nedom Drammenselva for å flyte litt med strømmen – og i disse kjøligere dager fyrer vi peisen og spiser kake. Men for å svare på spørsmålet ditt: Ja, det vil komme hverdagsposter på bloggen også.

 

Hvor flyttet du fra? Og hvorfor?
Jeg har ganske nylig flyttet fra Oslo til Drammen.

 

Livet i Drammen. Hva liker du best med byen?
Livet i Drammen kommer sammen med hverdagspostene nevnt over. Jeg kan imidlertid avsløre hva jeg liker best med byen med en gang. Det er nemlig 1) Det faktum at jeg kan henge med påfugler på Gulskogen gård akkurat når jeg vil. 2) At det er mange fine badeplasser og småstrender kun 5 minutters gange fra leiligheten. 3) At det aldri føles like travelt og stressende som Oslo. I Drammen er alt cirka 10 ganger mer chill, og det trenger jeg. 

 

Hva liker du minst med Drammen?
Jeg har ikke rukket å hate så mye med Drammen enda, men et par småting klarer jeg alltids hoste opp. Vi kjører: 1) At det nesten aldri går buss, så man må gå over alt. Det er kanskje mest en hat/elsker-greie, for nå har jeg jo minst 10.000 skritt hver dag. 2) At naboen har fått seg blokkfløyte. It will be the end of me. 3) At de tilsynelatende beste badespottene har leirebunn man synker i + 300 småfisk som helst vil henge på låret ditt til enhver tid.  

 

Kan vi få tutorials på design og i Photoshop?
Det skal vi selvsagt få til. Men dere må gjerne være mer spesifikke i hva dere ønsker, hvis ikke starter jeg bare på nybegynner nivå og jobber meg oppover.  

 

Hvilke hårprodukter bruker du? Du har så langt fint hår!
Jeg er kanskje verdens dårligste på alt som har med hår å gjøre. Det meste av hårprodukter jeg liker er stort sett gaver fra pressebyråer, så her snakker vi kun spons spons spons. Jeg elsker for eksempel produktene jeg har fått i merket Keune <3 Når det kommer til produkttyper er det hårspray, gel og tørrshampoo som gjelder her i huset. 

 

Hve er dine favorittprodukter? Både sponset og ikke sponset?
Av sponsede produkter liker jeg best Keune og Marina Miracle. De har jeg også kjøpt mye av selv de siste årene. Av ikke-sponsede produkter står Lush og Rituals høyr på listen. Alle produktene jeg har nevnt er forøvrig ikke testet på dyr – det er viktig.  

 

Hvordan vil du beskrive din interiørstil?
Min leilighet er fylt med cirka alt jeg synes er fint her i verden. Det betyr velurmøbler, store grønne planter, og masse gulldetaljer.

 

Hvor mange Instagramkontoer har du?
Jeg har to private: @sandra.romfo er fylt med selfies, hverdag, mote, makeup, utsikter og mat. @Velurhjem er fylt med interiør. Jeg driver også @sqn.no sammen med resten av redaksjonen i SQN.

 

Hvilke bilder har du på veggen?
Følg @Velurhjem så får du se. Her ser du bildene jeg alt har lagt ut, og i løpet av måneden kommer 5 sponsfavoritter også. Ja, og rabattkode til dere naturligvis.

 

Hvor mange tatoveringer har du? Hvor/når/hvorfor tok du de?
Jeg har tre. Min første er en quote fra Snehvit på venstre håndledd pga. favoritteventyr. Min andre var en sløyfe på venstre ringefinger pga. jeg alltid gikk med sløyferinger, men mistet de cirka annenhver helg. Valgte derfor å skaffe en permanent sløyfe som ikke kan glemmes igjen noe sted. Siste tatovering er et stykke sitronterte. Det er vennskapstatoveringen jeg tok med min soulmate under feiringen av hans 30-årsdag i Stockholm. Den er til minne om en perfekt sommer med mye kake

 

Hva er Bookta Boogie? Jeg har aldri hørt om festivalen før?
De som vet, de vet.

 

Hvem sin katt er det?
Jeg tror du refererer til Mario, også kalt herr Katt. Han bor sammen med Espen og spiser helst tunfisk ut av fine matskåler samtidig som noen klapper på han. Med andre ord en greit bortskjemt sak. 

 

Hvilket kamera bruker du?
Til Instagram tar jeg mest bilder med mobilen, en iPhone 7. Jeg har også et Olympus Pen EPL7 som jeg mest sansynlig vil bruke til bloggen fremover.

 

Har du noen dyr?
Nei, for verdens fineste lille Monroe døde tidligere i år. Hun var en kanin og cirka 300 år gammel. I alle fall langt over rasens snitt – og det er fint å vite at hun fikk leve cirka så lenge en kanin skal leve. Til påsken 2019 tenker vi å la to katter fra Dyrebeskyttelsen flytte inn. Det er litt lenge til, men samtidig er det greit å ha noen dager fri når de kommer i hus.

 

Det var alt fra meg – ha en finfin dag videre!  

Alle rettigheter © 2017 | sandraromfo.selfiequeens.no

Facebooktwitterinstagrammail