Påsketuren til Åmli var veldig fin og (nesten) køfri. Med ny GoPro i forsetet fikk vi fanget det meste av turen på film, og jeg synes det er så utrolig gøy med GIFer. Jeg regner med det blir en del bevegelige bilder fremover, for både jeg og mannfolket har blitt helt hektet på timelapse og GIF. Det åpner jo heldigvis for en mer kreativ blogg, hvor jeg kan leke mer med bilder igjen. Det har jeg ikke gjort på mange år!

Ellers ble det mest sofa, balkong og solvegg i påsken, noe som passet en sliten bysjel perfekt. Det er jo faktisk sjelden man får slappet så godt av under en ferie, for ofte løper man jo rundt i en eller annen storby å forsøker rekke alt mulig før ferien er over. Det fine med gården vi bodde på er at det kun er vann, jorder og fjell så langt øyet kan se – og ikke en eneste butikk, severdighet eller et museum. Minn meg på å ta flere slike ferier!

Og dere, I got big news. Følg med på bloggen denne uken for å finne ut hva som skjer denne sommeren <3

Godtfolk, hvor bra er det ikke med ferie? Tross litt ymse følelser angående konseptet kristne helligdager, velger jeg å ta det jeg får. Sandra anno 2018 trenger nemlig søvn, rolige morgener og frisk luft.

I skrivende øyeblikk jobber jeg iherdig med morgendagens spilleliste. Vi cruiser nemlig på påskeferie til Åmli på morgenkvisten, og jeg har store ambisjoner om å blaste favorittmusikken høyt i bilen hele veien. Foreløpig ser det ut til å bli en blanding av klassiske godbiter fra Yann Tiersen og Èdith Piaf, en god dose lounge/house a la Kevin McKay, og favoritter som Dua Lipa, Popsidy og Queen Latifah. SÅ bra saker <3

Ellers har jeg gitt opp prosjekt kamera. Det fikk jeg nemlig kun brukt tre ganger før det nok en gang tok kvelden. Nå er det derfor på vei tilbake til reperasjon, så får vi bare håpe at det faktisk blir fikset denne gangen (og at jeg slipper betale for noe som de skulle fikset sist). I mellomtiden blir det mobilbilder for alle penga – og kanskje litt GoPro.

Kos dere i påska! 

Solstrålene til ære tok vi i helgen turen til byen. Så fint å endelig kunne ta frem solbrillene igjen. Jeg har jo 3 nye par som ble kjøpt midt på mørkeste vinteren, og har lengtet sånn etter å få testet de. Dangens ble et par runde vintagebriller fra en av Stockholms mange bruktbutikker.

Dagens agenda var Astrup Fernley, hvor vi like gjerne dro på med et duo medlemskap. Vi har jo stort sett lyst å få med oss alle utstillinger uansett, og medlemskapet gir finfine fordeler som utstillingsåpninger og tilgang på Moderna Museet i Stockholm.

Vi så utstillingen Lizzie Fitch / Ryan Trecartin. Hovedsalen var omgjort til en skulpturhage om identitet og selviscenesettelse i vår digitale medievirkelighet. Helt perfekt spacet, synes jeg.

Mest av alt likte jeg dog bildene. Nummer 2 og 4 skulle fint kunne henge i gangen her hjemme. Kanskje mest av alt katten pga. seriøse kattecravings i disse dager.

Videre gikk vi en liten tur i området, for selv om det var grått måtte de få solstrålene nytes.

Det ble til og med en utepils (eller Cola Zero i mitt tilfelle da). Så deilig å endelig kunne plassere seg under et par varmelamper og nyte litt frisk luft.

Småfuglene kom også for å hilse på. Himmelsk søte!

Vi hadde imidlertid ikke noe å by de på, for vi hadde bare bestillt finfin menneskemat av typen trøffelmandler og carpaccio.

Og så var formiddagen over. Mannen tuslet videre til en kompis, og jeg måtte hjem for å finpirke på en presentasjon jeg jobbet med. Mer om det senere!

Reklame

Hey,

Mitt kjære Olympus Pen-kamera er endelig tilbake. Det betyr naturligvis at bloggen vil spammes med cirka alt jeg gjør og eier og liker og hater og slikt fremover. Hadde skikkelig flaks, for kamera dumpet ned i postkassen (aka. hos et mindre lokalt postkontor) samme helg som Selfiequeens sitt nyttårsbord braket løst. Litt mindre flaks var det kanskje at jeg ikke har brukt dette kamera skikkelig på over 12 måneder, og da naturligvis hadde glemt alt av instillinger. Cirka halvparten av bildene jeg tok de første dagene er derfor et stort blur, men nå begynner vi å bli venner igjen. Hurra for det!

Så, som dere vet er en av mine favoritter i byen Pincho Nation. Jeg elsker konseptrestauranter, og var helt solgt sist jeg var innom de. Det kan du forøvrig lese mer om i innlegget Review & bilderas fra Pincho Nation. Under Selfiequeens sitt nyttårsbord tok jeg de derfor med til restauranten. Maten var som alltid helt fantastisk, og denne gangen var jeg strålende fornøyd med desserten min også. Siden vi skulle videre til Adventure Rooms satset vi på en rolig kveld, og testet mest av alt ut de alkoholfrie drinkene. De var så utrolig gode og anbefales på det sterkeste. Dessuten setter jeg så stor pris på at de faktisk har et bra utvalg av alkoholfrie drinker, for jeg synes jeg så mange restauranter mangler akkurat det. Selv blir jeg jo fyllesyk bare jeg ser på alkohol, men samtidig vil man jo ikke drikke vann eller brus hele kvelden. Helt perfekt!

Flere som har besøkt Pincho Nation?

Hils på Talor & Jørgen, en ny finfin kaffeshop lokalisert sentralt på Youngstorget. Vi er jo litt over gjennomsnittet glad i kaffe her hjemme, og har blitt litt revet med nå som vi har alt vi trenger til å brygge den perfekte koppen. Vi kjøper derfor bønner som vi selv kverner om morgenen, og kjører stort sett på med kaffe a la Chemex eller V60.

Vi har de siste månedene kjøpt mest bønner hos Kaffebrenneriet, men nå har vi funnet nok en favoritt. Ikke bare har Tayor & Jørgen et godt utvalg av gode bønner, men de har også tidenes doughnuts fra Fryd. De er helt sinnsykt gode, og naturligvis utsolgt hele tiden. Heldigvis har jeg en mann som kan løpe innom på dagtid for å sikre en, siden han jobber rett ved. Og dere, se så fin innpakning de har. Designeren i meg blir så glad av å se slikt. Det er alt for få brands der ute med spreke fargeprofiler og lekne design. Dessuten kan denne litt utradisjonelle kaffeposen stå fremme på kjøkkenbenken uten at det ser rotete ut. Den er jo tross alt et lite designverk i seg selv. Små gleder!

Psst! Jeg jobber med opptil flere innlegg rundt kaffe på selfiequeens.no. Det blir innlegg både om kaffebønner, bryggemetoder og litt smarte triks. Er dere glad i kaffe anbefaler jeg å følge med på magasinet også <3 

 

Sponsede produkter

I dag kjører vi på med et lite produkt-o-rama her på bloggen. Helgen ble nemlig tilbrakt med finfine skribenter fra Selfiequeens, og da er jo goodiebag obligatorisk. Den inneholdt produkter fra brands vi vil samarbeide mer med fremover. Det betyr at disse produktene vil dukke opp i både tutorials, på bloggportalen og i kommende SoMe-konkurranser. Hurra!

Felles for produktene du ser under er at alle er dyrevennlige kvalitetsmerker til en overkommelig pris. Selv har jeg brukt GLO en hel del tidligere, og hudsminken deres er fast inventar i sminkehyllen min. Ellers gleder jeg meg masse til å teste ansiktsmasker og vippeserum fra Vita Exclusive, og ikke minst Eleni and Chris. Hårproduktene lukter helt fantastisk, og deres Hydrating Face Mist er så så fresh. Sistnevnte har jeg alt testet et par ganger, og den er helt super for å refreshe i løpet av travle dager.

Ellers var kvelden vår fylt med masse god mat fra Pincho Nation, og tidenes festligste team building hos AdventureRooms. Mer om dette kommer på både blogg og nettmagasin utover uken – og jeg satser naturligvis på å etterkomme med litt reviews når jeg har fått testet alle produktene også 🖤

Alle rettigheter © 2017 | sandraromfo.selfiequeens.no

Facebooktwitterinstagrammail