Navnet er kanskje ikke så kjent i Norge (enda), men i slutten av mars var bildene av Vivian Eyo-Epraim ikledd bikini å se over alt på nett. Lauren Rearick, journalist i Teen Vogue sa blant annet «Jeg tror dette er første gang jeg noensinne har sett en bikini-modell og tenkt at kanskje kan jeg også ta på meg bikini» – og hun er ikke alene om å tenke den tanken. Det tok nemlig ikke lang tid fra ASOS lanserte sin plus size bikinikampanje, til bildene av Vivian i en gul bikini gikk viralt og ble hyllet av kvinner over hele verden.

Vi har slått av en prat med modellen tilknyttet Bridge Models om livet, hva som inspirerer henne og hvor hun ser seg selv om noen år.

Når innså du at du ønsket å satse på en modellkarriere?
Det var først i fjor, etter en samtale med mamma, at jeg virkelig ønsket å bli modell. Jeg gikk på rommet hennes for å skryte av to venninner som hadde gått på catwalken på NYFW, og mammas respons var «Hvorfor er ikke du modell?». Hun skrudde på en bryter i hodet mitt, for på den tiden holdt jeg på med alt annet – radio, skuespill og reklame, men så tenkte jeg «Ja, hvorfor ikke?».
Da Curve & Brawn hadde en modellkonkurranse på StarNow i juni 2017 søkte jeg – og vant – og ble signert til fantastiske Bridge Models.

Hva betyr alle likes, retweets og den positive tilbakemeldingen – for deg og for samfunnet generelt?
Positiviten fra andre betyr alt for meg. Alle sier at sosiale medier er et mektig sted og verktøy, men å oppleve det selv gjør at du ser verden i et annet lys. Jeg er takknemlig! 

Hva er det beste – og det verste – med sosiale medier?
Det gir folk en stemme og gir oss muligheten til å skape og dele content. Hvis vi ikke ser det vi ønsker å se i mediene kan vi bare skape innholdet selv og tilgjengeliggjøre det for massene. Jeg tror det verste er folk som bruker anonymiteten man får ved å være på internett til å kritisere og angripe andre.

Hva ville du sagt til 12 år gamle Vivian?
Å stå på og ta hver dag som den kommer. 

Hva er dine beste «self empowerment» tips?
Å innse hvor fantastisk kroppen din er og sette pris på alt den får til. Kroppen er ikke bare en kleshenger – den er sterk og mektig. 

Hvordan er en typisk dag i ditt liv?
På en typisk vanlig dag ville jeg vært på enten universitetet eller på jobb, men en ideell dag ville vært hjemme med Netflix hele dagen.

Hvem har inspirert deg, og hvorfor?
Mamma inspirerer meg hver dag! Hun pusher meg og mine søsken til å utfordre oss selv på områder vi aldri har tenkt på før. Jeg har aldri møtt noen som jobber så hardt og som er så disiplinert som mamma. Hun er en dronning! 

Gi oss 2-3 morsomme fakta vi ikke vet om deg. 

  1. Jeg er nigerianer
  2. Foreldrene mine ville døpe meg Victor. De trodde de fikk en gutt!
  3. Før min modellkarriere tok av jobbet jeg som statist på Hoff De Record med David Hasselhoff.

Hvordan håndterer å bli avvist?
Dette høres veldig klisje ut, men det er helt sant; avvisning gjør meg sterkere! Jeg er en veldig konkurransedrevet og ambisiøs person så når jeg blir avvist blir jeg motivert og jobber enda hardere for å få til noe enda større og enda bedre!

Du har blitt en internettsensasjon – hva er planen videre?
Definitivt mye mer! Jeg kan ikke avsløre noe akkurat nå, men jeg er veldig spent og jeg vil oppfordre dere alle til å holde øynene oppe!

 

Del artikkelen