@maddekk

Har du lyst til å vite mer om favorittene dine fra sosiale medier? Nå har du muligheten. I vår nye spalte svarer utvalgte profiler på 10 spørsmål fra Selfiequeens. Har du et ønske om profil til vår spalte, eller kanskje noen gode spørsmål på lur? Send i så fall en e-post til selfiequeens.no@gmail.com.

Denne gangen har vi tatt en prat med 20 år gamle Madeleine Kraiem fra Oslo. I tillegg til en utrolig fin og inspirerende instagramkonto er hun å finne på bloggen nouw.com/maddekk. Her skriver hun om mote, hverdag og trening, samt mer personlige tema som det noe unike arret hun har på brystet.

«Et ekstra hull. Et hull som ikke skulle vær der. Et hull mellom hjerteklaffene mine. Et hull som førte til lekkasje og som gjorde det vanskelig for hjerte å pumpe ut rent blod til de riktige plassene. Hullet som fikk hjerte til å dunke fortere enn normalt…» (Fra innlegget Hjerteoperert, men stolt?).

Hvordan vil du beskrive deg selv i sosiale medier vs. real life?
Jeg vil si at meg i sosiale medier gjenspeiler mine interesser og deler av mine meninger og tanker. På sosiale medier får man kun se den kreative siden av meg – Jeg er en person med mange tanker og sterke meninger, men det uttrykker jeg som oftes «in real life». Jeg ser også på meg selv som lite personlig og ganske så privat som person og det er mye av grunnen til at det er så lite om meg og mitt liv på sosiale medier.

Hvordan er en typisk dag i ditt liv?
En typisk dag i livet mitt er ikke så sykt spennende. Det går enten i jobb, trening, blogg og litt sosialt – Jeg starter kanskje morgen med en tur ute eller 20 min for lenge i senga, spiser frokost, drar på trening og ettermiddagene bruker jeg enten tid med venner eller på bloggen, hvis ikke jeg har jobb fra klokken 08:00-16:00 da rekker jeg mer enn å trene og spise før jeg slukner.

Hvilket social media er din favoritt, og hvorfor?
Før var det blogg, men jeg tror jeg har gått over til å like Instagram bedre – rett og slett fordi det er mange flere inspirerende brukere og lettere å følge med.

Hva er ditt beste instatips?
Oppdater hyppig med kvalitetsbilder som inspirerer.

Hva ville du aldri postet?

Et nakenbilde av meg (eller noen andre for den saks skyld) ville jeg aldri postet. Uansett har jeg nakenfobi.

Favorittspot hjemme?
Midt i senga. I nytt sengetøy med nybarberte legger.

Hva er ditt mest populære bilde på instagram?
Det er et bilde jeg la ut for mange år siden. Nå måtte jeg bla langt tilbake.

Hva kan vi forvente å finne i dine poster fremover?
I postene mine kan dere forvente mye klær, mote, kropp ♥ og trening. Jeg er ute etter å inspirere andre ved ta gode bilder, være kreativ og meg selv

Hva er det beste og verste du vet med sosiale medier?

Det beste må vel være det å kunne finne inspirasjon og holde seg oppdatert, men det verste er litt vanskeligere – jeg liker ikke at folk kan spre rykter og kvalme så ekstremt fort og ikke minst manipulere og endre på virkeligheten, uansett hva det gjelder.

Hva er den siste snappen du sendte?

Del artikkelen