Har du lyst til å vite mer om favorittene dine fra sosiale medier? Nå har du muligheten. I vår nye spalte svarer utvalgte profiler på 10 spørsmål fra Selfiequeens. Har du et ønske om profil til vår spalte, eller kanskje noen gode spørsmål på lur? Send i så fall en e-post til selfiequeens.no@gmail.com.

Først ut har vi en 20 år gammel motestylist og sminkeelsker. Julie Abrahamsen gir hyppige sminke- og skjønnhetstips til sin følgerbase på over 24k mennesker. Med et snev av humor, gode hverdagstips og noen helt sinnsyke tematiske looks er denne jenta virkelig verdt å følge.

 

Hvordan vil du beskrive deg selv i sosiale medier vs. real life?
Meg selv på sosiale medier er litt mer kort og konsivt enn hvordan jeg er i virkeligheten. Jeg har valgt å holde mitt private liv privat på sosiale medier. I virkeligheten er jeg som oftest usminket og useriøs. Jeg liker meg godt i sofaen foran tv-en med en god serie.

Hvordan er en typisk dag i ditt liv?
Alarmen min går av rundt kl 9. Slumring har blitt en god venn, men gjør mitt beste for å komme meg opp. Det første jeg gjør er å oppdatere meg på mails, instagram og snap. En god frokost er viktig, og den spises mens modern family spilles på tv-en. En dusj gjør dagen alltid bedre. Videre er det filmetid. Dagens sminke påføres mens kameraet ruller. Etter en times tid med filming slapper jeg litt av før det er tid for middag. Den lager jeg enten selv eller sammen med kjæresten. Etter middag er det tid for jobb dersom jeg jobber ettermiddag. Ellers er jeg med kjæresten, redigerer eller treffer venner. Etter jobb eller etter en lang dag hopper jeg i sengen. Jeg elsker å se på youtube samtidig som jeg redigerer dagens film. Ender som regel opp med å sitte oppe til alt for sent.

Hvilket social media er din favoritt, og hvorfor?
Absolutt Instagram. Gjennom instagram når man ut til mange, samtidig som det er en plass hvor man treffer mange. Har fått mange gode venner gjennom Instagram.

Hva er ditt beste instatips?
Mitt beste instatips eller tips om du generelt ønsker å nå langt gjennom sosiale medier er å sette seg mål, jobbe hardt og ikke miste troen. Så fort jeg når et mål, setter jeg nye mål. Dette er med på å konstant holde meg motivert og hjelper meg til å jobbe hardt. Det kan være stunder, dager eller uker hvor ting er umotiverende, det er da det er viktigst å ikke miste troen. Du kan gjøre det hvis du vil!

Hva kan vi forvente å finne i dine poster fremover?
Masse nye videoer, fargerike looks og en vlogg fra påsken 😉

Har du noen gang blitt kjent med nye mennesker via sosiale medier?
Jeg har fått mange nye venner gjennom sosiale medier. Mine venner på instagram driver med det samme som meg og da blir vi litt som kollegaer som snakker om jobb, noe som er veldig greit.

Hva er det beste og verste du vet med sosiale medier?
Det beste med Instagram/sosiale medier er all den gode responsen. Koselige kommentarer, DMs og snaps. Det verste må være alle de negative kommentarene. Jeg gjør mitt beste for å ikke ta meg ned av det, men av og til er det vanskelig. Noen mennesker har behov for å rakke ned på andre dessverre.

Hva er ditt mest populære bilde på instagram?
Mitt mest likte bilde må være mitt «color splash» bilde som jeg postet for noen dager siden.

Hvilke tre kontoer vil du anbefale alle å følge?
Jeg anbefaler alle å følge Jayblissy, min gode venn Elizabethandreamua og Ellimacssfx

Favorittspot hjemme?
Min favoritspot hjemme må være på mitt beautyrom. Her sitter jeg litt for ofte å ser på sminken min, swatcher og planlegger looks.

Her finner du Julie:
Instagram: @beautybyabrahamsen
Youtube.com: Julie Abrahamsen

Del artikkelen