Lurer du på hva dine favoritter fra Instagram vil beskrive seg selv i real life vs. sosiale medier, hva de aldri ville postet, og hva deres siste messengermelding er? Fortvil ikke, hver måned stiller vi Influenserene 10 spørsmål. Denne gangen står fantastiske Dina Hansen for tur! 

Hvordan vil du beskrive deg selv i sosiale medier vs. real life? 

Jeg er nok en veldig avslappet person all over, men kan kanskje fremstå som litt mer useriøs i virkeligheten enn på for eksempel bloggen min eller Instagram. Jeg er nok litt kresen når det kommer til hva jeg legger ut og deler med følgerne mine, men vil ikke se på det som noe negativt. På sosiale medier ønsker jeg å fremstå som en kreativ person som inspirerer.

Hvilket social media er din favoritt, og hvorfor?

Definitivt Instagram. Det er en kanal jeg bruker til å hente inspirasjon til alt fra interiør, mote, reise, kunst, mat etc. I tillegg liker jeg enkelheten over Instagram. Jeg har aldri vært særlig flink eller glad i å skrive, derfor passer Instagram ypperlig da jeg liker å ta bilder og uttrykke meg visuelt.

Hva er ditt beste instatips?

Mitt beste Instagram tips må være å bruke samme filter og redigering på bildene dine, samt legge ut varierende bilder på forskjellige locations. Det vil gi profilen en mer gjennomført look. Vær kreativ og utfordrende til deg selv og bildene dine.

A post shared by Dina Hansen (@dinahansen) on

Hva ville du aldri postet?

Jeg ville nok aldri ha postet et nakenbilde, verken av meg selv eller noen andre.

Hva kan vi forvente å finne i dine poster fremover?

Det vil for det meste gå i antrekksbilder og ting som inspirerer meg, mote, kunst og arkitektur blant annet. Jeg trives best i min kreative boble av mote og fotografi og der inne kan jeg fort finne på mye rart og spennende. Jeg har aldri en oppskrift på hva som kommer, men jeg håper å alltid inspirere med kule antrekk og fine bilder.

Har du noen gang blitt kjent med nye mennesker via sosiale medier?

Ja, det har jeg. Under praksisperioden min på skolen var jeg i New York for å assistere en stylist i noen uker. Jeg ønsket selvfølgelig å oppleve litt av byen når jeg først besøkte »the big apple», så jeg sendte en melding til en jente på Instagram som jeg visste at studerte der og lurte på om hun ville møtes. Det ville hun, og vi er venner den dag i dag.

Hva er det beste og verste du vet med sosiale medier?

Det beste jeg vet med sosiale medier er muligheten til uttrykke seg selv visuelt, og det å utforske sine kreative sider, Det jeg ikke er så fan av er de såkalte nett-trollene som ikke unner andre noe suksess eller glede, bare gjemmer seg bak anonyme navn og sprer seg dårlig stemning. Fysj..

Hva er ditt mest populære bilde på instagram? 

A post shared by Dina Hansen (@dinahansen) on

 

Hvilke tre kontoer vil du anbefale alle å følge?

Matildadjerf, Josefinehj, Claartjerose er virkelig tre Instagram profiler som er verdt å følge. Alle er gjennomførte profiler med fokus på mote, livsstil og reise. Jeg blir alltid så inspirert av å skrolle nedover profilene deres.

Hva er siste messengermeldingen du sendte?

Det var en melding til en venninne der det stod ''Jeg skal på hyttetur denne helgen, men møtes gjerne neste''.

A post shared by Dina Hansen (@dinahansen) on

Del artikkelen