Cecilie Andrea Røsing er en energibombe med røtter fra Latin-Amerika. Hun er en jente med mange baller i luften, og er til vanlig en hardtarbeidende modell og COOP-medarbeider. Hun var også å se på TV-skjermen under de første episodene av den omstridte realityserien Ex On The Beach i Norge. Vi har tatt en prat med Cecilie, og her er 10 kjappe om reality og planene fremover.

Hva er fordelene og bakdelene med å være med i Ex On The Beach?
Fordelene er at man kan bygge seg opp noe etterpå. Et brand, og så jobbe hardt videre mot det man ønsker. Ulempen er bare at mange vil hate deg, men for meg er det ikke en ulempe, det er mer en motivasjon.

Hvordan forberedte du deg mentalt på å være borte  fra familie, venner og mobil?
Jeg gjorde absolutt ingenting. Jeg er ganske mentalt sterk, så det var ikke noe problem.

Hva tenker du om de som mener denne type reality er for mennesker uten talent?
At de tar helt feil. De sitter å følger med på reality TV som fans, men kaller oss likevel idioter uten talent og sier det er søppel-TV. Why u watching then?

Hva ville du sagt til 12 år gamle Cecilia i dag?
Slutt å være så dramaqueen for alt, og ikke mase på mamma om å få kjøpe hest.

Hva er ditt beste self empowerment tips?
Love yourself. That is the key!

Hvem har inspirert deg og hvorfor?
Mamma. Hun er en boss som aldri gir opp, og så sykt omsorgsfull og snill mot alle.

Hvordan ser en typisk dag ut hos deg?
Selfies, selfies og selfies 😉

Et par fakta vi ikke vet om deg?
1) Jeg tok min første tatovering når jeg var 14 år.
2) Jeg er ikke så bitch som jeg ser ut som.

Hva er planen fremover?
Jeg skal starte en YouTube-kanal, og resten is gonna be a secret – men jeg skal jobbe hardt mot mine mål. Jeg liker å overraske.

Hvor vil du være om 10 år?
Jeg kommer til å være suksessfull, helt klart.

Del artikkelen